Μετά το θρίαμβό του σε τηλεπαιχνίδι, που του χάρισε πάνω από 63.000 ευρώ, ο 33χρονος Scott Brown έβαλε στόχο να απολαύσει όλο το ποσό μόνος του και η πρώην σύζυγός του να μην πάρει… δεκάρα.

Όμως, από τη στιγμή που το σόου γυρίστηκε μέχρι τη στιγμή που θα προβαλλόταν- και η σύζυγος θα μάθαινε πόσο αυξήθηκε ο τραπεζικός του λογαριασμός- μεσολαβούσαν τέσσερις μήνες: αυτό ήταν το διάστημα που είχε ο Brown για να τα ξοδέψει. Όλα.

Ο 33χρονος χρησιμοποίησε σχεδόν 20.000 ευρώ για να εξοφλήσει χρέη του ίδιου και της συζύγου του σε πιστωτικές κάρτες, δάνεια και υπεραναλήψεις από τραπεζικούς λογαριασμούς.

Στην άκρη έβαλε περίπου 2.500 ευρώ για να καλύψει το νομικό κόστος του διαζυγίου του.

Στη συνέχεια αγόρασε ρούχα, παιχνίδια και αντικείμενα για τα δύο μικρά παιδιά του.

Μέρος του ποσού πήγε για τα καθημερινά έξοδα καθώς ο άνδρας είχε απολυθεί από τη δουλειά του λόγω κατάθλιψης ενώ πολλά ξοδεύτηκαν διασκεδάζοντας: αγόρασε iPad, έκλεισε διακοπές στο Μεξικό και αγόρασε μία μεταχειρισμένη Jaguar.

Το τελευταίο του έξοδο ήταν σε σχολή ηλεκτρολογίας, καθώς ο Brown θέλησε να ολοκληρώσει τα μαθήματα και να αρχίσει μία νέα καριέρα.

Όπως αποδείχθηκε, ο Brown είχε δίκιο που υποπτευόταν πως η γυναίκα του- η οποία του είχε ζητήσει διαζύγιο όταν την έπιασε να έχει παράνομη σχέση με έναν οδηγό φορτηγού που είχε γνωρίσει μέσω διαδικτύου- θα ήθελε μέρος από τα κέρδη του.

Μόλις η εκπομπή προβλήθηκε, πήγε στο δικαστήριο ζητώντας μερίδιο!