Είναι ίσως κάτι που δεν θα περίμενε να ακούσει κανείς από μία γυναίκα που έχει ήδη κάνει οκτώ γάμους αλλά η Sandra McNab από τη Σκωτία εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή για να δηλώσει πως αναζητεί τον… τυχερό νούμερο εννιά!

Σε διάστημα 39 ετών η 55χρονη παντρεύτηκε οκτώ φορές αλλά όλες κατέληξαν σε διαζύγιο. Τώρα, όπως λέει, αναζητεί τον «Κ. Τέλειο».

«Είναι εκεί έξω και με ψάχνει τώρα», είπε χαριτολογώντας.

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων εάν είναι αθεράπευτα ρομαντική, η 55χρονη είπε πως βλέπει το καλό μέσα σε όλους. «Ασφαλώς στο παρελθόν αναρωτήθηκα: ‘φταίω εγώ ή εκείνοι’», εξομολογήθηκε. «Όταν ήμουν νεότερη, ίσως εγώ να ήμουν το πρόβλημα, ήμουν αντιδραστική. Αλλά η αλήθεια είναι πως δίνομαι με όλη μου την καρδιά. Δεν είχα ιδέα πως υπήρχαν κακοί άνθρωποι εκεί έξω, το έμαθα με το δύσκολο τρόπο…»

Η Sandra συχνά αποκαλείται «η σκωτσέζικη απάντηση στη Liz Taylor». «Στην αρχή με στεναχωρούσε», λέει. «Μετά ο αδελφός μου μού είπε πως είχε ψηφιστεί η ωραιότερη γυναίκα στον κόσμο. Τότε σκέφτηκα, εντάξει, δεν είναι και τόσο κακό».

Οι δημοσιογράφοι τη ρώτησαν γιατί δεν της ήταν αρκετό να βγαίνει με τους άνδρες αλλά ήθελε και να τους παντρεύεται. Η Sandra εξήγησε πως οι γονείς και οι παππούδες της είχαν ευτυχισμένους γάμους κι έτσι κι εκείνη είχε διαρκώς την ανάγκη να παντρεύεται για να πετύχει το «ευτυχισμένο τέλος».

«Την πρώτη φορά που παντρεύτηκα ήμουν 16 ετών. Έβλεπα τους γονείς και τους παππούδες μου και έλεγα πως ο γάμος σημαίνει ευτυχία. Αλλά όταν το ξανασκέφτομαι λέω πως είναι κάπως γελοίο στα 16», εξήγησε.

Παρά τους οκτώ αποτυχημένους γάμους, εντωμεταξύ, δεν το βάζει κάτω. «Η τελευταία μου σχέση με έριξε πολύ. Πέρασα τρία χρόνια στο κρεβάτι. Έλεγα ‘ποτέ, ποτέ ξανά’. Αλλά αυτό είναι θλιβερό, να πιστεύεις πως δεν θα βρεις ποτέ το ευτυχισμένο τέλος. Ξέρω πλέον πως ψάχνω έναν άνδρα που θα φροντίσει εμένα αντί για το αντίθετο, έτσι για αλλαγή. Χόρτασα με άνδρες που πρέπει να τους φροντίζω εγώ», είπε.