Τι κι αν παλαιότερα είχε δηλώσει -όντας καλεσμένος- στην εκπομπή της Όπρα: «Αν ήξερα ότι οι Αφροαμερικανοί, οι Λατινοαμερικανοί, οι Εβραίοι, οι Έλληνες και οι Ασιάτες, θα φορούσαν τα ρούχα μου, δεν θα τα έφτιαχνα ποτέ τόσο όμορφα. Μακάρι αυτοί οι άνθρωποι να μην φορούσαν ποτέ τα ρούχα μου, επειδή είναι κατασκευασμένα για ανώτερης τάξης λευκούς ανθρώπους». Σήμερα, αλλάζει ρότα και χαρίζει λεφτά!
Ο διάσημος Αμερικανός σχεδιαστής-για του οποίου τα ρούχα οι προαναφερθέντες δεν πρέπει να δίνουν δεκάρα τσακιστή- επισκέφτηκε τη Ρουχίρα, μια αγροτική κοινότητα στην Ουγκάντα και σύμφωνα με το Wall Street Journal, δώρισε 2 εκατομμύρια στη Millennium Promise. Πρόκειται για μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που ιδρύθηκε το 2005, ώστε να βοηθήσει στους στόχους της επιτροπής Millennium Development των Ηνωμένων Εθνών.
Επιπλέον ήδη εγκαινίασε μια καμπάνια υποστήριξης της Millennium Village, η οποία υπολογίζεται να διαρκέσει πέντε χρόνια. Σε αυτή πρόκειται να εισάγει τους υπαλλήλους του στο project στέλνοντας τους ενδιαφερομένους ως εθελοντές στη Ρουχίρα.
Ο ίδιος, στον αγώνα καταπολέμησης της φτώχειας, είπε: «Θέλουμε να επεκταθούμε και να χρησιμοποιήσουμε τη δύναμη της φίρμας μας προς όφελος των προσπαθειών να σταματήσει η τρομερή φτώχεια της εποχής μας…». Σε ποιόν τα λες αυτά; Τι υποβόσκει κάτω από αυτή σου την επένδυση;
Θα σας δώσουμε εμείς την απάντηση, ευθύς αμέσως. Την ερχόμενη Παρασκευή, ο σχεδιαστής θα μιλήσει στον ΟΗΕ μπροστά σε 1000 Πρόεδρους Εταιριών, ώστε να προσπαθήσει να τους ευαισθητοποιήσει σε θέματα που αφορούν την παγκόσμια φτώχεια. Μπράβο, ευαίσθητε σχεδιαστή. Καλή διαφήμιση εξασφάλισες πάλι!