Μια νεαρή δασκάλα που παραδέχεται πως τα έφτιαξε με τον σύντροφό της μόνο για τον πλούτο του λέει τώρα πως τον ερωτεύτηκε σφόδρα, παρά τη διαφορά ηλικίας.

Η 23χρονη Καναδή Anna Fuller, δασκάλα δημοτικού, γνώρισε τον λογιστή και πατέρα δύο παιδιών Rob Hunter σε ένα μπαρ, όταν γιόρταζε τα 17α γενέθλιά της, αν και του είπε πως είχε κλείσει τα 18. Σε κείνον άρεσε αμέσως η νεαρά, για κείνη όμως ήταν μεγάλος. Και βαρετός. Εκτός κι αν είχε σκοπό να την κακομάθει…

«Στην αρχή, όλα είχαν να κάνουν με τα λεφτά του», εξομολογείται, «καθώς ήμουν μια νεαρή έφηβη που μεγάλωσε σε ένα φτωχικό σπιτικό της εργατικής τάξης. Όσο τον γνώριζα όμως, αποφάσισα πως είχα τελικά αισθήματα για κείνον … γιατί ασχολούνταν με όλα τα προβλήματα και τα ζητήματά μου σαν να ήταν δικά του».

shutterstock266016428

Ήταν όμως και η οικογένειά της, λέει, που είχε μεγάλο πρόβλημα να τον αποδεχθεί ως σύντροφό της και κατόπιν ως αρραβωνιαστικό της. Αλλά και η δική του οικογένεια είχε πρόβλημα με τη δική της ηλικία, το νεαρό της ηλικίας της, καθώς τη νόμιζαν προικοθήρα.

Πλέον οι μόνοι που έχουν πρόβλημα «είναι αυτά τα κακά τρολ των κοινωνικών μέσων, που έχουν μόνο κακά πράγματα να πουν», αποκαλώντας τη τυχοδιώκτρια και άλλα πολλά. Και εξόχως κακά…