Σε κώμα νοσηλεύεται ο δίχρονος Keiron Guess έπειτα από επίθεση που δέχθηκε έξω από σπίτι του στο Wiltshire στη Βρετανία από το σκύλο του γείτονα.

Το σκυλί έσκισε το αυτί και τη μύτη του μικρού που σώθηκε χάρη στη παρέμβαση του παππού του, ο οποίος επίσης τραυματίστηκε.

Ο άνθρωπος που είναι υπεύθυνος για τον τραυματισμό του δίχρονου, είπε πως ο Keiron δεν θα είχε τραυματιστεί αν οι γονείς του τον πρόσεχαν καλύτερα! «Αν είσαι γονιός πρέπει να προσέχεις τα παιδιά σου 24ώρες το 24ωρο. Κι αν δεν ήταν το σκυλί, θα μπορούσε να είναι κάποιος παιδόφιλος» δήλωσε ο Garfield King.

Ο μικρός υπεβλήθη σε επτάωρη επέμβαση αποκατάστασης. Εκτός από το αυτό και τη μύτη του το σκυλί έσκισε και το μάτι του. «Υπάρχουν τρύπες στο πρόσωπό του κι ένα κομμάτι σάρκας λείπει από το πίσω μέρος του κεφαλιού του», είπε ο παππούς του Shaun Leonard.

Κρίθηκε απαραίτητη η αεροδιακομιδή του Keiron σε νοσοκομείο του Μπρίστολ όπου έγινε η επέμβαση και στη συνέχεια οι γιατροί τον έβαλαν σε τεχνητό κώμα.

Ο King είπε πως παρακολουθούσε τους εορτασμούς για το Αδαμάντινο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ ενώ πρόσεχε το σκύλο του γιου του. «Ξαφνικά το σκυλί βγήκε έξω, άκουσα φωνές και βγήκα να δω τι γίνεται», πρόσθεσε. «Είδα το σκυλί να παίζει με κάτι και νόμισα πως οι γείτονες του είχαν δώσει κάποιο παιχνίδι πάνω από το φράχτη. Μετά κατάλαβα πως δεν ήταν παιχνίδι γιατί είδα το αίμα. Είμαι ακόμα σοκαρισμένος».

Η αστυνομία ανακοίνωσε πως το σκυλί επρόκειτο να θανατωθεί ωστόσο δεν έγινε καμία σύλληψη.

Δείτε τις φωτογραφίες

Ο Keiron

Τα δύο σκυλιά στο σπίτι του Garfield King

Ο Garfield King