Τυχερή που ζει είναι μία 23χρονη Ινδή, η οποία βγήκε νικήτρια- και σχεδόν αλώβητη- από μία μάχη με τίγρη.

Η Rupali Meshram, όπως μεταδίδει το BBC, έτρεξε έξω από το σπίτι της, στο κρατίδιο Maharashtra της Ινδίας, όταν άκουσε την κατσίκα της να φωνάζει.

Άρπαξε ένα ξύλο κι άρχισε να χτυπά την τίγρη, η οποία της ανταπέδωσε την επίθεση. Η μητέρα της 23χρονης, η οποία επίσης τραυματίστηκε, ήταν τελικά εκείνη που την έσωσε τραβώντας τη μέσα στο σπίτι.

Και οι δύο γυναίκες τραυματίστηκαν ελαφρά και έχουν πλέον πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο. Η κατσίκα ωστόσο υπέκυψε στα τραύματά της.

Η φωτογραφία είναι η selfie που έβγαλε η 23χρονη μετά την επίθεση, η οποία συνέβη την περασμένη εβδομάδα αλλά σήμερα δημοσιοποιήθηκε.

Ο γιατρός που της πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες εξήρε το θάρρος της αλλά τόνισε πως ήταν τυχερή που δεν δέχθηκε κάποια μοιραία δαγκωνιά από την τίγρη.

Η Meshram τραυματίστηκε στο κεφάλι, το στήθος, τα πόδια και τα χέρια, αλλά ήταν όλα τα τραύματα επιφανειακά και ανάρρωσε πλήρως.

«Νόμιζα πως η κόρη μου θα πεθάνει» δήλωσε η μητέρα της στο BBC, προσθέτοντας πως τρομοκρατήθηκε όταν είδε την κόρη της μέσα στο αίμα να προσπαθεί να διώξει την τίγρη με ένα ξύλο.

Σύμφωνα με το βρετανικό δίκτυο, στο χωριό της συχνά εμφανίζονται άγρια ζώα επειδή βρίσκεται κοντά σε πάρκο άγριας ζωής.