Μία εφευρετική 24χρονη από την Κύπρο το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως έχει στήσει μία αρκετή επικερδή επιχείρηση, καθώς βγάζει χρήματα από την online πώληση του βρεφικού της γάλακτος.

Η Daily Mail αναφέρει ότι η νεαρή Ραφαέλα Λάμπρου έφερε στον κόσμο πριν από 7 μήνες ένα υγιέστατο αγοράκι αλλά μετά από λίγο καιρό διαπίστωσε ότι παρήγαγε περισσότερο μητρικό γάλα από όσο μπορούσε να διαχειριστεί και δεν ήξερε πού να το αποθηκεύσει.

Σκέφτηκε λοιπόν να βάλει ηλεκτρονική αγγελία και να πουλά το γάλα της μέσω διαδικτύου. Η ζήτηση ήταν πολύ μεγάλη, καθώς μέχρι στιγμής η κ. Λάμπρου έχει βγάλει περίπου 5.000 ευρώ.

Η νεαρή μητέρα εξήγησε στην ιστοσελίδα ότι στην αρχή άρχισε να δωρίζει το γάλα της σε γυναίκες που είχαν προβλήματα με τον θηλασμό. Στη συνέχεια, ωστόσο, πρόσεξε ότι την προσέγγισαν άνδρες, οι οποίοι ζητούσαν από εκείνη το περισσευούμενο μητρικό γάλα.

Οι περισσότεροι από αυτούς το ήθελαν είτε ως «super food» στο πλαίσιο του χτισίματος μυών είτε για… φετιχιστικούς λόγους. Έχει διαθέσει στην αγορά πάνω από 500 λίτρα γάλα μέσω ίντερνετ αυτή τη στιγμή.

«Αρχικά ήταν περίεργο να δίνω το γάλα μου σε έναν τύπο με φετίχ, αλλά από τη στιγμή που του φτάνει αυτό και δεν μου ζητά να του δείξω κάποιο σημείο του σώματός μου, δεν με πειράζει καθόλου. Είμαι ανοιχτόμυαλη», ανέφερε η κ. Λάμπρου.

Η νεαρή Κύπρια θηλάζει on demand με την απόλυτη υποστήριξη, όπως η ίδια λέει, του συζύγου της. Έχει και δικό της site μέσω του οποίου διαφημίζει το γάλα της και στον οποίο δέχεται παραγγελίες.