Φαντάζει ως σενάριο κινηματογραφικής ταινίας και όμως συνέβη! Μια έγκυος γυναίκα γέννησε σε ανελκυστήρα και μάλιστα νοσοκομείου. Η Katie Thacker από την Ουάσινγκτον των Ηνωμένων Πολιτειών έγινε για δεύτερη φορά μητέρα ανάμεσα στον 12ο και 14ο όροφο ενός ιατρικού κέντρου.

Ήταν γύρω στις 4.15 το πρωί, όταν η Thacker άρχισε να νιώθει τους πρώτους πόνους, που έγιναν όμως αμέσως έντονοι. Ο σύζυγός της, Luke Thacker την μετέφερε αμέσως στο Ιατρικό Κέντρο St. Joseph, στην Τακόμα, της Ουάσινγκτον. «Επρόκειτο να γεννήσει από ώρα σε ώρα» δήλωσε ο σύζυγός της, στην News Tribune.

Μόλις έφθασαν στο νοσοκομείο, η Katie, ο Luke, τρεις νοσοκόμες, η μητέρα και η αδερφή της Katie, καθώς και μια μαία μπήκαν γρήγορα στο ασανσέρ, για να ανέβουν στον 14ο όροφο, όπου βρίσκεται η μαιευτική κλινική. Ξαφνικά, το ασανσέρ σταμάτησε στον 12ο όροφο και οι πόρτες άνοιξαν, όπως δήλωσε ο σύζυγος. Τότε αποφάσισε να βγει μαζί με την μητέρα της γυναίκας του, την αδελφή της και μια από τις νοσοκόμες. Οι πόρτες έκλεισαν αυτόματα πίσω τους και εκείνοι ανέβηκαν δύο επίπεδα, ωστόσο, το ασανσέρ τελικά «κόλλησε».

Κανένας, ακόμα και οι συντηρητές του νοσοκομείου, οι εκπρόσωποι της εταιρείας του ανελκυστήρα, αλλά και της πυροσβεστικής δεν μπορούσαν να διορθώσουν την βλάβη. Και φυσικά, το μωρό δεν μπορούσε άλλο να περιμένει… Ευτυχώς, μαζί με την μητέρα του στον ανελκυστήρα βρίσκονταν δύο νοσοκόμες και μια μαία, που κατόρθωσαν να την ξεγεννήσουν με επιτυχία.

Σε δηλώσεις της η μητέρα δήλωσε πως ένιωθε άβολα, παρά φοβισμένη. «Αναρωτιόμουν, τι συνέβη; Γέννησα όντως, μέσα σε ασανσέρ;»δήλωσε η Katie. Πάντως, το μωρό ένα υγιέστατο αγόρι απέκτησε ήδη το παρατσούκλι Otis από την εταιρεία ανελκυστήρων Otis Elevator Company.