Πρόκειται για μία εορταστική πανδαισία που συνοδεύει την αντίστροφη μέτρηση προς τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Εκτός από τον κόσμο που συνωστίζεται μέσα στα πασίγνωστα πολυκαταστήματα του Παρισιού, τα Galeries Lafayette, για να κάνει τα χριστουγεννιάτικα ψώνια, άλλος τόσος κόσμος συνωστίζεται έξω από το πολυκατάστημα στις βιτρίνες του που συνθέτουν ολόκληρο σόου με κούκλες που κουνιούνται και μουσική.

Φέτος, τα πολυκαταστήματα σχεδιάζουν να αντικαταστήσουν τα παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα τραγούδια που ακούγονται από τα μεγάφωνα και «ντύνουν» την εορταστική μανία των Παριζιάνων, και όχι μόνο.

Οι Galeries Lafayette θα βάλουν τα φετινά Χριστούγεννα ολοζώντανες μπάντες να παίζουν rock and roll, προκειμένου να προσελκύσουν το ενδιαφέρον των καταναλωτών αλλά και το… πορτοφόλι τους.

Πιστά στην παράδοση, τα καταστήματα θα στήσουν ένα ολόκληρο σόου για τους πελάτες αλλά και τους… τουρίστες, που κάνουν μία στάση και συμμετέχουν στο… στριμωξίδι μέσα και έξω από τις Galeries Lafayette. Και φέτος, το σόου αυτό θα πλαισιώνεται από έφηβους μουσικούς που θα δώσουν, αναμφίβολα, το δικό τους «ρυθμό» στη χριστουγεννιάτικη αγορά.

Ο τραγουδιστής της ροκ Ιγκι Ποπ, γυμνός από την μέση και πάνω ως συνήθως και φορώντας τον κόκκινο σκούφο του Αγιου Βασίλη και τις χαρακτηριστικές κόκκινες μπότες και κρατώντας την ηλεκτρική του κιθάρα, φωτογραφήθηκε για τα διαφημιστικά φυλλάδια των Galeries Lafayette.

Τις πρώτες εβδομάδες της εορταστικής περιόδου θα παρουσιάζονται βραδινά ζωντανά σόου στις βιτρίνες του πολυκαταστήματος από διάφορα συγκροτήματα της ροκ και της παραδοσιακής μουσικής, ένα από το Μαλί, ένα από την Αυστραλία και τα περισσότερα από τη Γαλλία.