Απέραντοι καταγάλανοι ουρανοί, καταπληκτικές ερημιές με τη Φύση να οργιάζει, γιόγκα στα όρια της ανθρώπινης ευελιξίας, αθλητικές δραστηριότητες χωρίς τέλος, υπέροχα τραπέζια με πιάτα βγαλμένα από τη φαντασία καλλιτέχνη. Είναι μερικά από τα συνήθη φόντα που βλέπει κανείς σε φωτογραφίες που ανεβαίνουν στο Instagram που κάνουν ορισμένους χρήστες να αναρωτιούνται μήπως εκείνοι ζουν σε άλλο κόσμο από αυτόν που αποτυπώνεται στο φωτογραφικό άλμπουμ του Instagram.

Η Ταϊλανδή φωτογράφος Chompoo Baritone έβγαλε σειρά φωτογραφιών αποτυπώνοντας το κομμάτι που ποστάρεται αλλά και όσα συμβαίνουν γύρω του- έξω από το κάδρο της φωτογραφίας που αναρτάται.

Έτσι μια γεμάτη και θορυβώδης παραλία μοιάζει με έρημη εξωτική ακτή, μια ακατάστατη ταράτσα μοιάζει υπέροχο μπαλκόνι με θέα τον ορίζοντα και ένα γεμάτο φαγητά τραπέζι μεταμορφώνεται στο υγιεινό γεύμα του πιο προσηλωμένου χορτοφάγου.

Με τη σατιρική φωτογραφική συλλογή της η Baritone επιχειρεί να αποδομήσει τις τέλειες online ζωές που μας «βομβαρδίζουν» στα social media αναδεικνύοντας πως πολλές φορές η μεγάλη εικόνα είναι πραγματικά πολύ διαφορετική.

ptioasgranm1 ptioasgranm2 ptioasgranm3 ptioasgranm4 ptioasgranm5 ptioasgranm6 ptioasgranm7 ptioasgranm8