Στους καλλιτεχνικούς κύκλους να καταφέρεις να εκθέσεις τα έργα σου σε μία γκαλερί όπως η Saatchi του Λονδίνου θεωρείται ιδιαίτερα δύσκολο κατόρθωμα, πόσο μάλλον να το καταφέρεις αυτό δίχως καν να το προσπαθήσεις.

Όλα ξεκίνησαν όταν η μητέρα της 7χρονης Leilah Poulain, Rebekah, προσπάθησε να αποθηκεύσει τη φωτογραφία ενός πορτραίτου ενός πιγκουίνου που η μικρή είχε ζωγραφίσει σε ένα προσωπικό διαδικτυακό φάκελο στο ώστε να μπορεί οποιοσδήποτε δικός της άνθρωπος να τη βλέπει. Κατά λάθος όμως ανέβασε τη φωτογραφία σε ένα δημόσιο φάκελο και αυτομάτως συμμετείχε σε ένα εθνικό διαγωνισμό, με έπαθλο την συμμετοχή του έργου στην παγκοσμίως διακεκριμένη γκαλερί Saatchi του Λονδίνου.

Ένα χρόνο μετά έλαβε ένα τηλεφώνημα στο οποίο την ειδοποιούσαν ότι ο πιγκουίνος κέρδισε και μάλιστα αναδείχθηκε μέσα από 1700 άλλα έργα. Η μητέρα εξιστορεί ότι είχε γίνει μέλος σε μία ιστοσελίδα στην οποία μπορείς να ανεβάζεις έργα δικά σου ή του παιδιού σου και να τα αποθηκεύεις. Θεωρούσε ότι την ανέβασε σε ένα προσωπικό φάκελο, αλλά όπως και η ίδια λέει πρέπει να έκανε κάποιο λάθος στις ρυθμίσεις.