Αν διαθέτετε 1.120.288 ευρώ και ενδιαφέρεστε για ένα υπέρ-επιπλωμένο σπίτι τότε το εν λόγω θα είναι το ιδανικό για εσάς.

Πρόκειται για ένα σπίτι σε μεσοτοιχία 3 δωματίων και βρίσκεται στο δυτικό Λονδίνο στη περιοχή Kew. Η ιδιαιτερότητά του έγκειται στο ότι είναι γεμάτο με κάθε λογής πράγματα μέχρι την κορυφή. Συγκεκριμένα κάθε δωμάτιο περιέχει από ψιλολόγια, ενώ σε ένα θα βρεις από χειράμαξα μέχρι και ένα γιγάντιο οστό φάλαινας. Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης, ο κύριος Μάικ Γουίλτσον, συγκεντρώνει όλα αυτά τα αντικείμενα πάνω από μισό αιώνα και αποφάσισε να τα «κληροδοτήσει» σε κάποιον άλλον καινούργιο με κάποιο ανάλογο αντίτιμο βέβαια.

Δηλώνει ότι θα τον χαροποιήσει ιδιαίτερα να βρει έναν αγοραστεί για το σπίτι – μουσείο και φυσικά περιμένει ότι ο καινούργιος ιδιοκτήτης θα είναι εξίσου χαρούμενος να το διατηρήσει και να το λειτουργήσει ως ένα, ενώ διατίθεται να συνεχίσει να βοηθάει.  Μία ακόμα ιδιαιτερότητα του σπιτιού είναι ότι τα αντικείμενα είναι τακτοποιημένα βάση της ομοιότητας που έβρισκε ο κύριος Γουίλτσον σε αυτά, τόσο σε φυσικά αντικείμενα όσο και σε κατασκευές.

Το μεσιτικό γραφείο που το έχει αναλάβει αφήνει βέβαια και το περιθώριο να το αγοράσεις χωρίς τα αντικείμενα μέσα.