Κάλεσμα προς τους πολίτες απευθύνει με μήνυμά του ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας,ο οποίος τους καλεί να προσέλθουν αύριο στις κάλπες και να ασκήσουν το ιερό δικαίωμα της ψήφου.

«Μην αφήσετε, άλλοι να αποφασίζουν για εσάς», αναφέρει στο μήνυμά του ο Δ.Χριστόφιας.

Σημειώνοντας ότι οι εκλογές είναι η κορυφαία στιγμή της Δημοκρατίας, ο Δ.Χριστόφιας προσθέτει πως «η καθολική άσκηση του δικαιώματος της ψήφου αποτελεί εχέγγυο για την ομαλή λειτουργία της Δημοκρατίας και των θεσμών της».

«Εκφράζω την πεποίθηση ότι και αύριο ο λαός μας θα δώσει ακόμα ένα πειστικό δείγμα του υψηλού πολιτικού πολιτισμού, που διαθέτει. Θα δώσει ακόμα ένα πειστικό δείγμα του υψηλού επιπέδου δημοκρατίας, που ως κοινωνία κατακτήσαμε στον μισό αιώνα ύπαρξης της Κυπριακής Δημοκρατίας», τονίζει.

Επιπλέον, διαβεβαιώνει ότι λήφθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα, ώστε οι εκλογές να είναι αδιάβλητες.

«Ας αποδείξουμε και σ’ αυτές τις εκλογές ότι ο λαός μας ενδιαφέρεται και ενεργά συμμετέχει στα κοινά. Ότι διεκδικεί λόγο και ρόλο για το σήμερα και το αύριο της πατρίδας και της κοινωνίας μας. Οι εκλογές είναι ο πιο άμεσος και αποτελεσματικός τρόπος για τη συμμετοχή στα κοινά», καταλήγει στο μήνυμά του ο Πρόεδρος.