Η 39χρονη Αργυρώ Μιχελάκη δεν πίστευε ότι η βραδιά που πέρασε σε συναυλία του Νότη Σφακιανάκη στη Μελβούρνη θα γινόταν αιτία για να ταλαιπωρηθεί.

Η 39χρονη μήνυσε τους υπεύθυνους του οργανισμού Melbourne and Olympic Parks Trust που διαχειρίζεται το στάδιο Hisense Arena όπου δόθηκε η συναυλία του τραγουδιστή, καθώς και την εταιρία που την οργάνωσε Juggernaut Entertaiment.

Στη μήνυση υποστηρίζει ότι γλίστρησε στα γαρίφαλα που πετούσαν οι θαυμαστές του τραγουδιστή, έπεσε και τραυματίστηκε και τώρα διεκδικεί αποζημίωση για τα ιατρικά έξοδα, το εισόδημα που στερήθηκε αλλά και για τον πόνο και το σοκ που υπέστη.

«Αρκετός κόσμος πατούσε πάνω στα γαρύφαλλα με αποτέλεσμα το δάπεδο να γλιστράει και να είναι επικίνδυνο. Η πελάτισσά μου έπεσε, και έσπασε τον αστράγαλό της. Είναι ένα τραύμα που θα το κουβαλά σε όλη της την ζωή» είπε ο δικηγόρος της Άντριου Ντίμσι.

H ομογενής υποστηρίζει ότι τόσο οι υπεύθυνοι της αίθουσας όσο και οι οργανωτές της συναυλίας, ευθύνονται για τον τραυματισμό της γιατί επέτρεψαν στους θαμώνες να πετάνε γαρίφαλα με αποτέλεσμα η ίδια να εκτεθεί σε κίνδυνο.

Ο υπεύθυνος της εταιρείας Juggernaut Entertaiment Θόδωρος Κανατάς δήλωσε ξαφνιασμένος από τη μήνυση και υποστήριξε την αθωότητα του.