Για το σαρωτικό το πέρασμα του κυκλώνα Μίλτον στη Φλόριντα μίλησε το πρωί της Παρασκευής 11/10 ελληνίδα ομογενής. «Ο άνεμος ήταν πολύ τρομακτικός, γύρω μας έχουν πλημμυρίσει όλα» επεσήμανε χαρακτηριστικά.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία της με την εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» η Κωνσταντίνα Σκαλιώτη τόνισε: «Ήταν μια πάρα πολύ τρομακτική νύχτα. Δεν ξέραμε τι να περιμένουμε, μας ταρακούνησαν οι μετεωρολόγοι. Τα πράγματα δεν ήρθαν όσο άσχημα τα παρουσίαζαν, είδαμε ωστόσο μεγάλες καταστροφές, πλημμύρες».

«Όλα είναι εντάξει στο σπίτι μου, πήραμε τα μέτρα μας για να προστατεύσουμε το σπίτι μας. βρισκόμαστε σε μία ζώνη η οποία είναι ασφαλής. Υπάρχουν κάποιες πλημμυρικές ζώνες που θα έπρεπε να εκκενωθούν, πχ η Α.Β.Γ. Εμείς είμαστε στην Ε ζώνη. Στις πρώτες ζώνες υπάρχουν πολλές καταστροφές, γύρω μας έχουν πλημμυρίσει όλα. Δεν έχουμε προλάβει να ανακάμψουμε από τον προηγούμενο τυφώνα. Οι άνθρωποι έπρεπε να εκκενώσουν τα σπίτια τους για να σώσουν τη ζωή τους.

Πιστεύω πως θα μας πάρει μήνες για να φτιάξουν αυτά που έχουν καταστραφεί. Υπάρχουν ελλείψεις σε τρόφιμα και καύσιμα. Έχει πλημμυρίσει ο τόπος» υπογράμμισε.