Ένας άνδρας με πέος – «μαμούθ» αποκάλυψε πως είναι να ζεις με ένα τεράστιο μόριο, περιγράφοντας τόσο τις ευχάριστες καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν, όσο και τις δυσάρεστες.

Ο Matt Barr από τη Βρετανία είναι 40 ετών και πάσχει από macrophallus, μια σπάνια ιατρική κατάσταση. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να διαθέτει ένα πραγματικά τεράστιο πέος που αγγίζει τα 36 εκατοστά σε στύση. Για πρώτη φορά έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό όταν μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για τα «προσόντα» του και έκτοτε έλαβε μέρος σε έρευνα για να αποδείξει τα λεγόμενα του.

Σε συνέντευξη που έδωσε λίγο καιρό μετά στο LADbible αποκάλυψε ότι το πέος – «μαμούθ» που διαθέτει, έχει φέρει μερικές επιτυχίες στην προσωπική του ζωή, όπου αλλιώς δεν θα είχε. «Έχω βγει ραντεβού με άτομα, όπου σε διαφορετική περίπτωση δεν θα με κοίταζαν», είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι χάρη στο μόριο του διαθέτει περισσότερη αυτοπεποίθηση στο φλερτ.

Ο 40χρονος Matt Barr με το υπερβολικά τεράστιο πέος

Ωστόσο, ξεκαθάρισε πως το τεράστιο πέος του έχει φέρει και μεγάλα προβλήματα στη ζωή του, ειδικά στον τομέα της καθημερινότητας. Παραδείγματος χάριν, δεν βρίσκει εσώρουχα και παντελόνια στο σωστό μέγεθος, οπότε αναγκάζεται να κάνει ειδικές παραγγελίες. Έτσι, βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη, ώστε να ανταπεξέλθει στα έξοδα, καθώς αυτά τα ρούχα κοστίζουν αρκετά παραπάνω σε σχέση με εκείνα που απευθύνονται στο ευρύ κοινό.

Έπειτα, στο τομέα του σεξ αντιμετωπίζει δυσκολίες στη διείσδυση και στη διατήρηση της στύσης του. «Υπάρχουν πολλά προβλήματα με τη ροή του αίματος», είπε και σημείωσε ότι «μερικές φορές δεν έχω πλήρη στύση. Είναι πολύ δύσκολο να ρέει τόσο πολύ αίμα εκεί γύρω. Αν πιεστώ, μπορεί να ζαλιστώ ή και να λιποθυμήσω».

Επίσης, πολλές φορές πέφτει θύμα διακρίσεων, γιατί δεν μπορεί να κρύψει το εξόγκωμα στο παντελόνι του, με κόσμο να θεωρεί πως είναι ανώμαλος. «Με βλέπουν και νομίζουν ότι προσπαθώ να έχω στύση… Δεν φταίω, όσο και να προσπαθώ δεν μπορώ να το κρύψω», είπε ο Barr.

Ο 40χρονος τόνισε ότι οι διακρίσεις δεν αφορούν μόνο όσους ανθρώπους τον αντιμετωπίζουν εχθρικά, αλλά και αυτούς που θέλουν να τον προσεγγίσουν για τα «προσόντα» του. «Έχουν ζητήσει να τους καθαρίσω γυμνός το σπίτι, να γυρίσω πορνό και άλλα παρόμοια… Το τεράστιο πέος είναι ευλογία και κατάρα, αλλά δεν θα το άλλαζα με τίποτα πλέον», δήλωσε ο Βρετανός.