Ένας πρώην αξιωματούχος του αμερικανικού Πενταγώνου υποστήριξε ότι οι ΗΠΑ ανέκτησαν εξωγήινο δείγμα από διαστημόπλοιο στο πλαίσιο ενός απόρρητου προγράμματος.

Ο Luis Elizondo, που κάποτε ήταν ανώτερος αξιωματούχος των μυστικών υπηρεσιών της κυβέρνησης των ΗΠΑ, μίλησε σχετικά στο NewsNation.

Με βάση δημοσίευμα της New York Post, ο Elizondo είπε ότι «οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν εμπλακεί στην ανάκτηση αντικειμένων και οχημάτων άγνωστης προέλευσης, που δεν προέρχονται ούτε από τη χώρα μας ούτε από οποιαδήποτε άλλη ξένη χώρα που γνωρίζουμε».

Επίσης, ισχυρίστηκε πως το υπουργείο Άμυνας διαθέτει δύο διαστημόπλοια, με το ένα να προέρχεται από την υποτιθέμενη συντριβή αγνώστου ταυτότητας αντικειμένου το 1947 στο Ρόσγουελ του Νέου Μεξικού.

«Ως έθνος ενδιαφερόμαστε όχι μόνο για τα ίδια τα οχήματα αλλά και για τους επιβαίνοντες σε αυτά τα οχήματα, για να συμπεριλάβουμε βιολογικά δείγματα… Δεν είμαστε μόνοι», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Δεν είμαστε μόνοι σε αυτό το σύμπαν και αυτό είναι ένα απλό γεγονός. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει επίγνωση αυτού του γεγονότος εδώ και δεκαετίες», ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων.

Σημειώνεται ότι επί κυβέρνησης Μπάιντεν ξεκίνησε ο αποχαρακτηρισμός απόρρητων εγγράφων του αμερικανικού κράτους που αφορούν άγνωστα αντικείμενα.

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει απόδειξη για ύπαρξη εξωγήινης ζωής, πόσο μάλλον πιο προηγμένης από τον άνθρωπο, εντούτοις έχουν αρχίσει να φουντώνουν διάφορες θεωρίες συνωμοσίας στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.