Μια έφηβη που είχε εξαφανιστεί για σχεδόν δύο μήνες από το σπίτι της οικογένειάς της στο Μίσιγκαν τον Μάιο, εντοπίστηκε την Κυριακή να ζει, αρραβωνιασμένη με έναν πολύ μεγαλύτερό της άνδρα, τον οποίο γνώρισε πριν από λίγο καιρό, όπως δήλωσαν αξιωματούχοι.

Η 17χρονη Penelope «Penny» Wise δηλώθηκε ως εξαφανισμένη από τα μέλη της οικογένειάς της, αφού έφυγε τρέχοντας από το σπίτι της στο Cedar Springs στις 31 Μαΐου γύρω στις 6 μ.μ., σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη της κομητείας Kent.

Τελευταία φορά εθεάθη σε πλάνα κάμερας ασφαλείας να περπατά μόνη κοντά σε ένα μπαρ στο Rockford γύρω στα μεσάνυχτα της 1ης Ιουνίου. «Η Wise προφανώς συνάντησε τον 44χρονο, πλέον αρραβωνιαστικό της, το ίδιο βράδυ», ανέφερε το γραφείο του σερίφη τη Δευτέρα σε μια ενημέρωση για την υπόθεση.

Η έφηβη πιστεύεται ότι έφυγε οικειοθελώς από το σπίτι της, αλλά τους δύο μήνες που ήταν εξαφανισμένη είχαν χαθεί εντελώς τα ίχνη της.

Δεν την είχαν δει περαστικοί, ενώ δεν είχαν καταγραφεί κινήσεις της από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, κάτι που οδήγησε σε μια τεράστια επιχείρηση αναζήτησης από ερευνητές του FBI, τη στρατιωτική υπηρεσία των ΗΠΑ, την αστυνομία του Μίσιγκαν και το Τμήμα Ασφάλειας του Ρόκλαντ.

Παρά την υποστήριξη από άλλες υπηρεσίες επιβολής του νόμου και εθελοντές, πρόσθετες επιτόπιες έρευνες, καθώς και μια ανοιχτή γραμμή για πληροφορίες σχετικά με τη Wise, οι ερευνητές δεν είχαν στοιχεία για την εξαφάνισή της μέχρι το πρωί της Κυριακής.

Σύμφωνα με την nypost ένα «παρατηρητικό» μέλος της κοινότητας κάλεσε την αστυνομία γύρω στις 11 π.μ., αφού είδε την έφηβη να κάνει ποδήλατο και την αναγνώρισε από τα φυλλάδια των αγνοουμένων.

Οι ερευνητές ανταποκρίθηκαν και διαπίστωσαν ότι η Wise ζούσε με τον κατά 27 χρόνια μεγαλύτερό της άνδρα από τη νύχτα που έφυγε από το σπίτι της.

Τον είχε συναντήσει για πρώτη φορά γύρω στις 2 τα ξημερώματα της 1ης Ιουνίου και έμενε στο σπίτι του από τότε μέχρι την περασμένη Κυριακή, όταν έφυγε από το σπίτι με ένα ποδήλατο και εντοπίστηκε από τον κάτοικο.

Οι ερευνητές έμαθαν επίσης ότι η Wise και ο άνδρας είχαν αρραβωνιαστεί.

Είπαν ότι η έφηβη εντοπίστηκε «ασφαλής» και πως οι ντετέκτιβ του σερίφη εξακολουθούν να ερευνούν την υπόθεση.