Αν και ο «πόλεμος» στους κόλπους των Δημοκρατικών μαίνεται και ενώ ολοένα και περισσότεροι βουλευτές και γερουσιαστές πιέζουν τον Τζο Μπάιντεν να αποσυρθεί από την προεδρική κούρσα, ο αμερικανός πρόεδρος φαίνεται ότι βρήκε έναν μάλλον… απρόσμενο σύμμαχο.

Με ανάρτησή του στο Truth, το δικό του μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής και φετινός υποψήφιος για τον προεδρικό θώκο, Ντόναλτ Τραμπ, ευχήθηκε στον αντίπαλό του καλή επιτυχία.

Μάλιστα τον συμβούλευσε να μην ακούει τον Τζορτζ Κλούνεϊ – ο οποίος πρόσφατα κάλεσε τον Μπάιντεν να αποσυρθεί ο οποίος είναι υποκινούμενος από τον… Μπάρακ Ομπάμα.

«Με κατηγορούν για όλα τα προβλήματα του ανέντιμου Τζο Μπάιντεν, συμπεριλαμβανομένης της πολύ κακής του απόδοσης στο debate. Κάποιοι λένε ότι δεν τον σεβόμουν και απλά «πνίγηκε». Στην πραγματικότητα, προσπάθησα να είμαι όσο το δυνατόν πιο καλός, δεδομένου ότι αυτός είναι ο άνθρωπος που κατέστρεψε συστηματικά τη χώρα μας και ο άνθρωπος που έχει ΟΠΛΟΠΟΙΗΣΕΙ το Υπουργείο Δικαιοσύνης του, κάνοντας ό,τι ήταν δυνατόν για να βάλει τον πολιτικό του αντίπαλο, εμένα, στη φυλακή. Γιατί να είμαι «καλός» μαζί του; Είπε ότι «μόλις είχε μια κακή νύχτα» και ελπίζω, για το καλό της χώρας, να έχει δίκιο. Αλλά η απόδοσή του από εκείνη την πολύ περιπετειώδη βραδιά του debate δεν ήταν ακριβώς εντυπωσιακή. Χθες, πριν από τη συνέντευξη Τύπου του, έκανε μια ασυγχώρητη γκάφα, παρουσιάζοντας τον Πρόεδρο Ζελένσκι ως Πρόεδρο Πούτιν. Παρ’ όλα αυτά, δεν πρέπει να επιτρέψει σε εντελώς αποτυχημένους (losers) όπως ο Τζορτζ Κλούνεϊ, (ο οποίος βρίσκεται) υπό την πλήρη αιγίδα και έλεγχο του Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα, να τον εκδιώξουν από την προεδρία. Αυτή πρέπει να είναι δική του απόφαση, και μόνο δική του. Καλή τύχη Τζο!»