Κατάφερε να εξοργίσει όλους τους συνεπιβάτες της στο αεροπλάνο. Ο λόγος για τη δημιουργό lifestyle περιεχομένου (influencer) που κατέλαβε μια τουαλέτα αεροπλάνου για να εκτελέσει τη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας της αναλύοντας διεξοδικά όλα τα βήματα για τους ακόλουθούς της στο TikTok.

Έτσι όμως, έκανε τους άλλους επιβάτες να περιμένουν για να χρησιμοποιήσουν την τουαλέτα σχεδόν 15 λεπτά.

«Είπα σε μια γυναίκα που περίμενε στην ουρά ότι θα κάνω 2 λεπτά», καυχήθηκε η Kate Elisabeth, η οποία έχει 657.000 followers στο TikTok, στο πλέον viral – και αμφιλεγόμενο – βίντεο, το οποίο έχει λεζάντα τη λέξη «oops».

Σε ένα βίντεο με time lapse, η influencer παρουσίασε τη ρουτίνα καλλωπισμού της, η οποία περιελάμβανε πλύσιμο του προσώπου, βούρτσισμα των δοντιών, χρήση μάσκας ματιών και εφαρμογή προϊόντων στο πρόσωπό της – και όλα αυτά υποτίθεται ότι διήρκεσαν λιγότερο από 15 λεπτά.

Το βίντεο έχει ήδη 1 εκατομμύριο προβολές.

Οι θεατές έσπευσαν να κατακεραυνώσουν τη δημιουργό επειδή προφανώς κατέλαβε το μικροσκοπικό μπάνιο του αεροσκάφους.

«Βούρτσισε τα δόντια σου και άφησε τους άλλους να χρησιμοποιήσουν την τουαλέτα», έγραψε ένας.

«Να σέβεστε τους άλλους. Η μισή από αυτή τη ρουτίνα περιποίησης θα μπορούσε να είχε γίνει στο κάθισμά σας», συμφώνησε κάποιος άλλος.

«Κάποιοι δεν έχουν καθόλου τρόπους» έγραψε ένας ακόμη. «Αυτό είναι εξοργιστικό» πρόσθεσε.

Τελικά, φαίνεται ότι η influencer ήθελε να κάνει ακριβώς αυτό. Δηλαδή να προκαλέσει την οργή των ακολούθων της κερδίζοντας περισσότερα σχόλια και προβολές.

«Λατρεύω το πόσο πολύ ενοχλούνται κάποιοι», έγραψε ένας ακόλουθος, με τη δημιουργό του βίντεο να απαντά: «Πραγματικά είναι τόσο αστείο».

Η influencer ανέφερε λίγο πιο μετά στα σχόλια: «ξεγελιέστε όλοι τόσο εύκολα», υπονοώντας ότι το βίντεό της ήταν, στην πραγματικότητα, απλώς «rage bait», ή αλλιώς γνωστό ως περιεχόμενο που δημοσιεύεται ειδικά για να κάνει τους θεατές να θυμώσουν για να αυξήσει τη συμμετοχή μέσω σχολίων, προβολών και likes.