Ένα συγκλονιστικό βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες που δείχνει έναν άνδρα να ακινητοποιεί έναν αλιγάτορα 2,5 μέτρων με γυμνά χεριά στις ΗΠΑ.

Πρόκειται για τον Μάικ Ντράγκτιτς, μαχητή του MMA από τη Φλόριντα που την Κυριακή το βράδυ κλήθηκε να αντιμετωπίσει έναν επικίνδυνο επισκέπτη που έκοβε βόλτες στους δρόμους του Jacksonville.

Στο βίντεο που τραβήχτηκε στο σημείο δείχνει τον αλιγάτορα να περπατάει αργά στον δρόμο με τον άνδρα από πίσω σε μια προσπάθεια να τον παγιδεύσει. Ο Ντράγκτιτς τον έπιασε χωρίς εξοπλισμό με γρήγορες κινήσεις πιέζοντας τον λαιμό του μεγάλου αρπακτικού και στην συνέχεια τον σήκωσε από το έδαφος και τον έκανε επίδειξη στους περαστικούς.

Ο ίδιος είναι επαγγελματίας και κλήθηκε εκεί από τις αρχές αλλά βρισκόταν σε κοντινή απόσταση σε έναν αγώνα χόκεϊ κι πήγε εκεί χωρίς να έχει τον προστατευτικό του εξοπλισμό. Χάρη όμως στην εμπειρία και τη δύναμη του το ζώο αιχμαλωτίστηκε και απομακρύνθηκε με ασφάλεια από τους δρόμους όπως αναφέρει η Daily Mail.

Δείτε το βίντεο: