To κλασσικό κλάμερ δεν είναι πλέον συνδεδεμένο με την ατημέλητη εμφάνιση, ούτε φοριέται αποκλειστικά μέσα στο σπίτι, όταν πιάνουμε τα μαλλιά μας πρόχειρα για να κάνουμε δουλειές. Το κλάμερ που παλαιότερα ήταν εξαιρετικά υποτιμημένο ή αποτελούσε απλώς ένα εργαλείο κομμωτηρίου, έχει ανθίσει εδώ και μερικά χρόνια και κυκλοφορεί σε υπέροχες εκδοχές ενώ το έχουν τιμήσει celebrities που δίνουν το ρυθμό στην παγκόσμια μόδα όπως η Hailey Bieber σε επίσημες εμφανίσεις τους.

Το κλάμερ λοιπόν ή hair claw αλλά και hair clips, για τα οποία έχουμε μιλήσει και σε προηγούμενο άρθρο μας, μπορεί να είναι πολυτελή αξεσουάρ μαλλιών και να στολίσουν τα μαλλιά μας ολοκληρώνοντας ένα hair look αλλά και γενικότερα μία εμφάνιση. Υπάρχει ωστόσο κι ένα τρικ, το οποίο μπορεί να βοηθήσει μια αλογοουρά να γίνει εντυπωσιακή και γεμάτη σαν να έχουμε χρησιμοποιήσει extensions επιβεβαιώνοντας ακόμη μια φορά τον κανόνα «δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο.»

Αν λοιπόν έχετε μακριά αλλά λεπτά μαλλιά και θέλετε μια πλούσια κοτσίδα με όγκο σαν τις signature αλογοουρές της Ariana Grande για τις οποίες ασχολούνται διάσημοι κομμωτές, τότε μπορείτε να την αποκτήσετε πιάνοντας την κοτσίδα σας με τον απλούστατο τρόπο που θα δείτε στο παρακάτω βίντεο. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι πάνω κάτω δέκα δευτερόλεπτα, ένα λαστιχάκι κι ένα hair claw: