Η υπέροχη Olivia Culpo παντρεύτηκε τον σύντροφό της, παίκτη του αμερικάνικου football, Christian McCaffrey, το Σάββατο 29 Ιουνίου στο Rhode Island, φορώντας ένα custom made νυφικό φόρεμα με την υπογραφή Dolce & Gabbana και ένα εντυπωσιακό πέπλο από ακριβή δαντέλα, μήκους πέντε μέτρων.

Κράτησε, ωστόσο, το μακιγιάζ της πολύ φυσικό, καθώς, όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στη «Vogue», ήθελε να είναι αβίαστα κομψή και απλή. Και τα κατάφερε. «Υπάρχει τόση ομορφιά και απλότητα», είπε χαρακτηριστικά και η celebrity make up artist, Mary Phillips, τήρησε αυτή τη γραμμή, κάνοντάς της ένα μακιγιάζ σε γήινους τόνους, ρουζ που έδινε χρώμα φυσικής υγείας στα μάγουλά της και ελαφρώς ροζ χείλη.

Το νυφικό της χτένισμα το εμπιστεύθηκε στον Δημήτρη Γιαννέτο. Ο ίδιος το χαρακτήρισε ένα «extra-glazed blowout», με τα μαλλιά της να πέφτουν λυτά και λαμπερά ελεύθερα στους ώμους. Χτενισμένα με χωρίστρα στη μέση και χαλαρά κύματα, είχαν sleek χαρακτήρα και effortless στιλ. Το συνολικό αποτέλεσμα ήταν minimal chic και η Olivia Culpo μια μαγευτική, πολύ ντυμένη νύφη.