Το καλοκαίρι λόγω της ζέστης προτιμάμε να έχουμε τα μαλλιά μας πιασμένα ψηλά, για να δροσιζόμαστε. Ειδικά για όσες έχουμε πολύ μακριά ο κότσος, η αλογοουρά ή η πλεξούδα είναι οι standard επιλογές μας. Αυτό που αναζητάμε, λοιπόν, είναι ένα twist στα παραπάνω χτενίσματα.

Όσον αφορά την αλογοουρά, υπάρχει ένας πολύ εύκολος τρόπος να την παραλλάξουμε, να την αναβαθμίσουμε και να τη μετατρέψουμε σε μια χαριτωμένη κοτσίδα με παιχνιδιάρικο mood.

@ipsy

Bubble ponytails are too cute! Loving this hair tutorial by @Olivia using the @SUTRA Beauty heat guard leave in cream included in our January Glam Bag ✨ #bubbleponytail #hairstyletutorial #cutehairstyles #hairtutorial #IPSY

♬ linger x duvet – normanrockwellvintage

Πρόκειται για τη bubble ponytail, στην οποία ουσιαστικά με τη βοήθεια πολλών μικρών λαστίχων δημιουργούμε μικρές φούσκες από τα μαλλιά μας κατά μήκος της αλογοουράς μας. Και ναι, είναι κάτι που μπορούμε να το φτιάξουμε μόνες μας στο σπίτι με σχεδόν μηδενικό κόστος και βαθμό δυσκολίας.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να πιάσουμε μια ψηλή sleek κοτσίδα και στη συνέχεια να βάλουμε σε απόσταση μερικών εκατοστών αρκετά λαστιχάκια, τα οποία θα χωρίσουν τα μαλλιά σε τμήματα στα οποία θα δώσουμε όγκο, δημιουργώντας το εφέ της φούσκας. Έτσι προκύπτει μια κοτσίδα με πολλές φούσκες στη σειρά, που είναι funky, εκκεντρική και αρκετά μαξιμαλιστική.