Η Jennifer Aniston ανήκει στο club των celebrities που διανύουν τη δεκαετία των 50 και είναι ίσως στην καλύτερη φάση της ζωής τους. Στα 55 της χρόνια, η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός είναι λαμπερή, πανέμορφη και διατηρείται σε άψογη φόρμα.

Ο ρόλος με τον οποίο έχει ταυτιστεί η πρώην σύζυγος του Brad Pitt είναι αυτή της Rachel Green στη σειρά «Φιλαράκια» και όσο παιζόταν η σειρά, είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της πως στα περισσότερα επεισόδια φορούσε μια συγκεκριμένη απόχρωση κραγιόν: «Το κραγιόν Paramount της MAC. Ήταν μία πολύ καφέ απόχρωση. Αυτό θυμάμαι ότι ήταν το κραγιόν μου στα “Φιλαράκια”». Αυτή η απόχρωση κυκλοφορεί ακόμη στην αγορά και εξακολουθεί να είναι πολύ δημοφιλής.

Ποιο είναι, όμως, το κραγιόν που προτιμά η Jennifer Aniston στην πραγματική ζωή;

Το αποκάλυψε και αυτό σε συνέντευξη που έδωσε στο Marie Claire Australia, τονίζοντας πως είναι το αγαπημένο της και βρίσκεται πάντοτε στην τσάντα της: «Κατά τη διάρκεια της ημέρας δεν μου αρέσει να φοράω πολλά. Προτιμώ το μίνιμαλ μακιγιάζ. Ένα ροζ nude κραγιόν, μία στρώση μάσκαρα και ίσως λίγο κρεμώδες ρουζ. Αν έπρεπε να έχω στο νεσεσέρ μου μόνο 5 προϊόντα μακιγιάζ, αυτά θα ήταν μία μάσκαρα, ένα balm χειλιών, ένα καλό κραγιόν -λατρεύω το K.I.S.S.I.N.G Lipstick στην απόχρωση Penelope Pink της Charlotte Tilbury-, ένα κονσίλερ και ένα άρωμα σε μίνι συσκευασία, ώστε να το ψεκάζω όποτε θέλω».

Charlotte Tilbury K.I.S.S.I.N.G – Κραγιόν €38,95