O Θέμης Κανέλλος βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Straight White Men» στο θέατρο Μικρό Χορν και πόζαρε στο φωτογραφικό φακό με ένα κόκκινο σετ που αποτελείται από κόκκινη κοντή φούστα, κόκκινο crop πουκάμισο και ένα ζευγάρι λευκές over-the-knee μπότες τις οποίες σε ένα story που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram εξομολογήθηκε πως τις λατρεύει.

Συνήθως τους χειμερινούς μήνες επιλέγουμε μπότες που φθάνουν πάνω από το γόνατο, αλλά τις επιλέγουμε σε σκούρες αποχρώσεις όπως αυτή του μαύρου, του καφέ και φέτος του μπορντό. Ωστόσο το λευκό είναι μία ενδιαφέρουσα εναλλακτική αν θέλετε να «σπάσετε» ένα μουντό φθινοπωρινό σύνολο με ένα ανοιχτόχρωμο αξεσουάρ. Άλλωστε το λευκό είναι ένα χρώμα που φοριέται όλο το χρόνο και λανθασμένα κάποιοι το θεωρούν αποκλειστικά καλοκαιρινό: Ταιριάζει άψογα και με χειμερινά outfit φορεμένο τόσο σε ρούχα όσο και σε αξεσουάρ αλλά και σε white total look.

Τέλος ο Θέμης Κανέλλος ολοκλήρωσε την εμφάνισή του με μία τσάντα που έφερε την υπογραφή του οίκου Balenciaga και συγκεκριμένα την hourglass graffiti bag, η οποία κοστίζει περίπου 1560 ευρώ μεταχειρισμένη στο Vestiaire Collective.

Balenciaga Hourglass Graffiti XS Black with white print shoulder bag 1560 €