H Βάλια Χατζηθεοδώρου δημοσίευσε μια φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία έχει ένα casual διαχρονικό φθινοπωρινό look χωρίς εκπλήξεις.

Η παρουσιάστρια ποζάρει, φορώντας ένα ψηλόμεσο τζιν παντελόνι, ένα off-white πουκάμισο, γυαλιά ηλίου με μπλε φακούς, χρυσά σκουλαρίκια και κρατάει μια ευκολοφόρετη καθημερινή τσάντα.

Ουσιαστικά συνδυάζει τα βασικά κομμάτια μιας capsule γκαρνταρόμπας και αποκτά ένα comme il faut καθημερινό look, με το οποίο μπορείτε να πάτε μια πρωινή ή απογευματινή βόλτα, αλλά και στο γραφείο. Το μόνο μικρό twist είναι το high waist παντελόνι, που διαθέτει εκτεθειμένα κουμπιά μπροστά.

Eμείς σταθήκαμε στην crossboy τσάντα σε χρώμα μπλε ανοιχτό, η οποία ανήκει στη νέα συλλογή του brand Carpisa, σχέδιο Berenice, και κοστίζει 35,95€. Είναι ένα casual σχέδιο που χωράει μέσα όλα τα απαραίτητα της καθημερινότητας και μπορεί να συνδυαστεί σχεδόν με τα πάντα. Είναι ιδανική αν ψάχνετε μια οικονομική καθημερινή τσάντα, που να μπορεί να φορεθεί τόσο χιαστί όσο και στον ώμο.

Carpisa Trunk bag – Berenice €35.95