Ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις, αλλά αμέτρητες φωτογραφίες με το συγκεκριμένο ασπρόμαυρο φόρεμα περνούν σε καθημερινή βάση από το feed μας στο Instagram, άρα ομολογουμένως αξίζει μια αναφορά. Πώς κατάφερε το συγκεκριμένο ρούχο να κατακτήσει τα social media; Ποια είναι τα χαρακτηριστικά που το έκαναν τόσο δημοφιλές τον τελευταίο καιρό ανάμεσα στις fashionistas σε ολόκληρο τον κόσμο;

Aλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Το συγκεκριμένο μάξι φόρεμα έχει την υπογραφή του brand Arcina Ori, που εδρεύει στην Αυστραλία, το σχέδιο λέγεται «Paloma Dress» και κοστίζει 420 ευρώ. Το είδαμε φορεμένο από πολλές γυναίκες της μόδας και θαυμάσαμε τον αριστοκρατικό του αέρα, την κομψότητά του και τον μινιμαλισμό του που δεν υπολείπεται φινέτσας.

Το μακρύ ασπρόμαυρο φόρεμα με τις λεπτές τιράντες και το πλούσιο ύφασμα στο κάτω μέρος απευθύνεται σε γυναίκες που αγαπούν τη διακριτική κομψότητα, αλλά δεν φοβούνται να υπογραμμίσουν την εμφάνισή τους. Η φούστα του ανοίγει σε γραμμή Α και είναι πλούσια σε πάνελ από ζορζέτ ύφασμα στην απόχρωση του ιβουάρ. Ο συνδυασμός του σπασμένου λευκού και του μαύρου αποπνέουν κομψότητα και γκλάμουρ χωρίς ακρότητες και αποτελεί μια διαχρονική επιλογή.

Το «Paloma Dress» είναι μοντέρνο και ταυτόχρονα κλασικό, κολακεύει πολύ και ταιριάζει τόσο σε πρωινά καλέσματα όσο και σε προσκλήσεις για κοκτέιλ. Σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε μια statement εμφάνιση και στα social media όσο και στις επισκέψεις σας, τότε ξέρετε πλέον τι να βάλετε.