Τα Ray-Ban Wayfarer είναι τα unisex γυαλιά ηλίου με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών και έχουν φορεθεί από πολλούς Α-list celebrities διεθνώς, εδώ και πάρα πολλές δεκαετίες, αποτελώντας ένα ιδιαίτερα δημοφιλές αξεσουάρ που έχει την μαγική ικανότητα να ταιριάζει σε όλα τα πρόσωπα.

Για το καλοκαίρι του 2024, ο οίκος Saint Laurent επανασχεδιάζει το κλασικό ζευγάρι Wayfarer δίνοντας νέα πνοή στο διαχρονικό αυτό σχέδιο, επιλέγοντας ως πρόσωπο της καμπάνιας την Hailey Bieber, μια trendsetter που είναι συνδεδεμένη με το στιλ, τις νέες τάσεις και το καλό γούστο.

Ένα ζευγάρι γυαλιά, μια ιστορία

Από τις αρχές της δεκαετίας του ’50, τα Ray-Ban Wayfarer ξεχώρισαν ως trend και σημείωσαν έκρηξη πωλήσεων, ενώ φορέθηκαν από ηθοποιούς και καλλιτέχνες, επισφραγίζοντας έτσι την αξία τους στα πράγματα της μόδας. Τα είδαμε φορεμένα σε εμβληματικές ταινίες όπως το «The Blues Brothers» το 1980, το «Risky Business» το 1983 και μετά το «Reservoir Dogs» το 1992, ήταν τα αγαπημένα γυαλιά ηλίου του Tom Cruise, της Madonna καθώς και της Lady Diana που τα φόρεσε στις διακοπές της στα Virgin Islands. Aγαπήθηκαν από τον Michael Jackson, τον Muhammad Ali, τον Bob Dylan, μέχρι και τον Πρόεδρο J.F.K.

H Kate Moss τα επέλεξε για να παραβρεθεί στο memorial του Alexander McQueen, το 2010, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Valentino, Pierpaolo Piccioli, εμφανίζεται φορώντας τα στο κόκκινο χαλί και στην υπόκλιση που κάνει στο τέλος των επιδείξεων μόδας του, ενώ ο Anthony Vaccarello, καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Saint Laurent τα επέλεξε για την εμφάνισή του στο red carpet του Φεστιβάλ των Καννών φέτος, προαναγγέλοντας έτσι τη συνεργασία του με το brand Rayban.

Αυτή είναι η έκδοση Saint Laurent

Tα Ray-Ban Wayfarer Saint Laurent κυκλοφορούν σε limited edition, είναι διαθέσιμα στο επίσημο site του οίκου και κοστίζουν 495 δολάρια.

RAY-BAN SAINT LAURENT WAYFARER $495