Η συνέντευξη για δουλειά αποτελεί ακόμα και για έμπειρους επαγγελματίες μία από τις πιο αγχωτικές εμπειρίες. Ένας από τους σημαντικούς παράγοντες για το πόσο καλά θα πάει μία επαγγελματική συνέντευξη, είναι η εντύπωση που θα κάνεις στον μελλοντικό εργοδότη σου ή στο προσωπικό του ανθρώπινου δυναμικού. Και, όπως όλοι και όλες γνωρίζουμε, η πρώτη εντύπωση μετράει.

Λογικό είναι λοιπόν να σκέφτεσαι μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια για να εντυπωσιάσεις και να φαίνεσαι ταυτόχρονα επαγγελματίας. Μην ανησυχείς. Εμείς είμαστε εδώ για να αναλάβουμε το κομμάτι της εξωτερικής σου εμφάνισης. Εσύ απλά επικεντρώσου στο πόσο καλά θα κάνεις την παρουσίαση σου και άσε τα υπόλοιπα πάνω μας.

#1. Το κλασικό blazer

Ένα απαραίτητο κομμάτι για την ντουλάπα σου, το οποίο θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε κάθε περίσταση, επαγγελματική και μη, όλες τις ώρες.

Casual Blazer in Precision Ponte, Theory 189€


#2. Το wide-leg παντελόνι

Μία διαχρονική επιλογή σε ουδέτερο χρώμα που ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο και δεν «διαγράφει», ώστε να νιώθεις άνετη κάθε στιγμή.

Relaxed-Fit Trousers with Wide Leg, Hugo Boss 139€


#3. To λευκό πουκάμισο

Ίσως η πιο safe και ταυτόχρονα οπτικά ικανοποιητική επιλογή για μία επαγγελματική συνέντευξη είναι το λευκό πουκάμισο. Κράτα τον καφέ σου προσεκτικά!

Dolce & Gabbana Buttoned-Up Long-Sleeved Shirt, 331,45€

#4. H tote bag

Γιατί με αυτή τη τσάντα δεν έχασε ποτέ κανείς. Χωράει το πανωφόρι σου, τα έγγραφά σου, το νεσεσέρ σου και όλα σου τα προσωπικά αντικείμενα, όντας παράλληλα stylish και κομψή.

TOTE BAG L LE FOULONNÉ Longchamp 540€

#5. Loafers παπούτσια

Η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις είναι το μοκασίνι. Διακριτικό, άνετο, εύκολο να συνδυαστεί με τα υπόλοιπα ρούχα σου, και δίνει ύψος χωρίς να φαίνεται.

Tommy Hilfiger Δερμάτινα Loafers 165,90€