Με μια εκδήλωση γεμάτη χρώματα, πολλούς καλεσμένους και χαρούμενη διάθεση, η FULLAH SUGAH καλωσόρισε τη νέα σεζόν, παρουσιάζοντας τη νέα της συλλογή «άνοιξη/καλοκαίρι 2015».

Floral, έντονα prints και χρώματα, έθνικ μοτίβα, casual denim στοιχεία σε λιτές, άνετες γραμμές, πάντα με μία μοναδική δόση θηλυκότητας, συνθέτουν τη νέα ανοιξιάτικη συλλογή της Fullah Sugah σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ που ανανεώνουν και αντιπροσωπεύουν το στυλ κάθε σύγχρονης γυναίκας  που ακολουθεί τις τάσεις της διεθνούς μόδας και απαιτεί κομψότητα σε κάθε της εμφάνιση.

Το event πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12 Μαρτίου, στο νέο showroom στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας Skondras Fashion Accessories A.E., με την παρουσία ανθρώπων από το χώρο της μόδας και των ΜΜΕ.

Τα καταστήματα FRESH, προσέφεραν απολαυστικά black & white cupcakes ειδικά για την εκδήλωση της εταιρίας, ενώ makeup & hair artists από το εργαστήρι ελευθέρων σπουδών FREDDY MAKEUP STAGE by Freddy Kalobratsos ολοκλήρωσαν το στυλ των μοντέλων με τις νέες τάσεις  ομορφιάς.

Το press event της FULLAH SUGAH πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή και την υποστήριξη του τμήματος ADVANCED FASHION MANAGEMENT του FASHION WORKSHOP by VICKY KAGIA.