Είτε πρόκειται για έντονα χείλη, καλοσχηματισμένα και γεμάτα φρύδια, εντυπωσιακό smokey eye ή αιχμηρές γραμμές eyeliner, το φθινόπωρο σας δίνει πολλές επιλογές για ένα ευέλικτο μακιγιάζ, από απλό έως πιο εκλεπτυσμένο ή εξεζητημένο.

Πολύχρωμα μάτια

Η πολύχρωμη σκιά ματιών αποτελεί την ιδανικότερη επιλογή όταν θέλετε να κάνετε ένα δημιουργικό μακιγιάζ ματιών και να αναδείξετε μερικά από τα αγαπημένα σας χρώματα. Στην εφαρμογή της αυτή η επιλογή, σύμφωνα με το byrdie.com, θα πρέπει να περιέχει σίγουρα τρεις διαφορετικές αποχρώσεις, ωστόσο η έμπνευση είναι απεριόριστη.

Χείλη στο χρώμα των μούρων

Για ένα άκρως φθινοπωρινό μακιγιάζ προτιμήστε για τα χείλη σας ένα κραγιόν στο χρώμα των μούρων, εφαρμόστε λίγο highlighter στο πρόσωπο και τραβήξτε μια έντονη γραμμή eyeliner. Από τα χείλη μέχρι τα μάτια σας, το μακιγιάζ σας θα «φωνάζει» φθινόπωρο.

Φυσική ομορφιά

Το φρέσκο, δροσερό δέρμα με λαμπερά χείλη και βουρτσισμένα φρύδια αποτελεί την ιδανικότερη επιλογή για ένα φθινοπωρινό μακιγιάζ όταν θέλετε να φορέσετε κάτι πιο φυσικό. Τα χαρακτηριστικά είναι απαλά τονισμένα και το δέρμα λάμπει διακριτικά.

Σμαραγδένιο βλέμμα

Πλαισιώστε τα μάτια με μια σκιά στο χρώμα του σμαραγδιού, για μια φθινοπωρινή εμφάνιση που είναι πιο φωτεινή από τις περισσότερες. Η σκιά στην κάτω γραμμή των βλεφαρίδων ανεβάζει πραγματικά το συγκεκριμένο βλέμμα στο επόμενο επίπεδο, η οποία συνδυαστικά με το δροσερό δέρμα και τα χείλη σε nude αποχρώσεις εξισορροπούν τα πάντα. Αφού εφαρμόσετε τη σκιά κάτω από τα μάτια, περάστε το concealer στο δέρμα με ένα πινέλο, για να τονίσετε ακόμη περισσότερο το βλέμμα σας.

Μοβ αποχρώσεις

Ένα ματ, μοβ κραγιόν και μια λεπτή υγρή γραμμή στις εσωτερικές γωνίες των ματιών ενσωματώνουν τα φθινοπωρινά χρώματα στο μακιγιάζ σας με τον πιο εύκολο τρόπο, ενώ μπορείτε ταυτόχρονα να φορέσετε και το αγαπημένο σας eyeliner. Η επένδυση των εσωτερικών γωνιών των ματιών μπορεί να ορίσει τα μάτια αμέσως και είναι πολύ πιο εύκολη από όσο νομίζετε.

Μοβ smokey eye

Οι ζωντανές και πλούσιες βιολετί και μοβ σκιές, δημιουργούν ένα smokey eye ξεχωριστό και ιδιαίτερο, μακριά από τα συνηθισμένα. Σε συνδυασμό με απαλό δέρμα και χείλη, τα μάτια κλέβουν την παράσταση και δείχνουν υπέροχα με κάθε παλέτα φθινοπωρινή παλέτα ρούχων.

Μονοχρωμία σε ροζ χρυσό

Το μονόχρωμο μακιγιάζ σε ροζ χρυσούς τόνους τόσο στα καπάκια των ματιών όσο και στα χείλη, φέρνει τους ζεστούς τόνους του φθινοπώρου πιο κοντά. Η ενίσχυση του βλέμματος με λίγο eyeliner γύρω από τα μάτια τονίζει το σχήμα και το χρώμα των ματιών σας χωρίς να είναι υπερβολικά δραματικό.

Έντονα χείλη

Τα κόκκινα χείλη ανεβάζουν αμέσως τη διάθεση και το look σας χωρίς πολλή σκληρή δουλειά. Σε συνδυασμό με έντονα φρύδια, μάσκαρα και highlighter, αποτελεί ιδανική επιλογή για κάθε μέρα ή νύχτα κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου.