To DISU είναι μια νέα ελληνική εταιρία, που έχει κάνει αίσθηση στο χώρο της μόδας και συνεργάζεται αποκλειστικά με ελληνικές εταιρίες και Έλληνες προμηθευτές

Το www.disu.gr (Dress in style you love), είναι ένα e- shop που δημιουργήθηκε από μία ομάδα νέων ανθρώπων και μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα έχει αφήσει το δικό του στίγμα στο fashion industry, δημιουργώντας νέες τάσεις με κάθε νέα συλλογή.

Στο www.disu.gr θα βρείτε ρούχα σε χαμηλές τιμές, που συνδυάζουν το urban chic style με το casual look.

Για το Χειμώνα 2014-2015 το www.disu.gr προτείνει ρούχα για όλες τις ώρες της ημέρας, που καλύπτουν τις ανάγκες του κάθε στιλ και θα λατρέψει η γκαρνταρόμπα σας!

Μέσα στις σελίδες του e-shop βρήκαμε χρώματα που συμβαδίζουν με την εποχή, ιδιαίτερα μοτίβα που αναδεικνύουν το προσωπικό μας στιλ καθώς και ρούχα που θα γίνουν το καθημερινό must.

Ανακαλύψαμε από κομψά φορέματα μέχρι άνετα και girlie σύνολα για τις sporty εμφανίσεις. Ακόμη, θα βρείτε το κλασικό κολάν σε ξεχωριστές παραλλαγές ενώ το μαλλί γίνεται το fabric της σεζόν.

Από τα αγαπημένα μας outfit είναι τα t-shirt με τις greek-lish λέξεις, που έγιναν το απόλυτο trend, ενώ από τη συλλογή ξεχωρίζουμε τα βελουτέ sports outfit.

Μην ξεχνάτε πως μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου θα βρείτε επιλεγμένα outfit με έκπτωση 25%, για τις online αγορές σας!

Τέλος, συνδεθείτε με την ομάδα του DISU μέσω του Facebook Page (https://www.facebook.com/disu.gr) αλλά και στο Instagram (Disushop)



Επικοινωνία-πληροφορίες

Ανδρέου Γεωργίου 52-54 & Κεφαλληνίας, Θεσσαλονίκη, ΤΚ 54527, τηλ. 2310 518019, e mail: [email protected]. Η διάθεση είναι λιανική-χονδρική