Ακριβώς είκοσι χρόνια από την ίδρυσή της, η γνωστή Εταιρεία Επισκευών Οικιακών Συσκευών AstraService ΑΕ, αναγγέλλει την επίσημη συνεργασία της με την ΜΗΛΕ ΕΛΛΑΣ ΕΠΕ. Με τη συμφωνία αυτή, οι υπηρεσίες ServiceOnLine, τίθενται στην υπηρεσία της Miele, σε άμεση πάντα συνεργασία με το Τεχνικό της Τμήμα.

Εγγυημένο Service και εργοστασιακός έλεγχος συσκευών Miele, σε φιλικές τιμές.


Η συνεργασία αυτή περιλαμβάνεται στο νέο μοντέλο εξυπηρέτησης των κατόχων ηλεκτρικών συσκευών Miele, που εκτός από την άμεση και εγγυημένη επισκευή μιας συσκευής, πραγματοποιείται και εργοστασιακός έλεγχος λειτουργίας όπως επίσης και συντήρηση σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή.


Παράλληλα, τα κεντρικά εργαστήρια της Astra Service επί της Μαρίνου Αντύπα 88, στο Ολυμπιακό Στάδιο, διαθέτουν όλο το εξειδικευμένο προσωπικό και τις υποδομές εγγυημένης επισκευής & συντήρησης για τις Ηλεκτρικές Σκούπες Miele.

Η υπηρεσία παραλαβής – παράδοσης στο χώρο του πελάτη, έρχεται να συμπληρώσει το επίπεδο εξυπηρέτησης και του πιο απαιτητικού καταναλωτή.

Αγορά προϊόντων Miele

Όσον αφορά τον εμπορικό τομέα, στο κεντρικό κατάστημα του Ολυμπιακού Σταδίου, διατίθενται πλήρεις σειρές απορρυπαντικών τελευταίας τεχνολογίας Miele, όπως επίσης και τα προηγμένα προϊόντα φροντίδας και Καθαρισμού των οικιακών συσκευών της Εταιρείας.

Μια νέα εποχή για την Astra Service

Η πρόσφατη αυτή συνεργασία, επιβεβαιώνει την συνεχιζόμενη βελτίωση της θέσης της Astra Service στην Αγορά των Επισκευαστών Ηλεκτρικών Συσκευών. Η συνεχής πρόοδος της Εταιρείας στην ανάπτυξη τεχνογνωσίας διαχείρισης Δικτύων Τεχνικής Υποστήριξης, είχαν ως αποτέλεσμα, την υπογραφή σημαντικών συμφωνητικών με κορυφαίους Κατασκευαστές όπως την Philips Hellas, Sony Europe και Sharp.

Τέλος η τεχνογνωσία και οι υποδομές, που απαιτεί η υποστήριξη των κορυφαίων αυτών κατασκευαστών, όπως επίσης και το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης, που παρέχεται μέσα από την πρωτοποριακή πλατφόρμα υπηρεσιών ServiceOnLIne.gr, αποτελούν Εγγύηση για τον σύγχρονο καταναλωτή. Online ραντεβού, προκαθορισμένες τιμές υπηρεσιών και τα μεγαλύτερα εργαστήρια στην Ελλάδα είναι αυτά, που δημιούργησαν συνθήκες ασφαλούς και άμεσης υποστήριξης, σε 65.812 πελάτες , τον προηγούμενο χρόνο.

Μάθετε περισσότερα για την AstraService, την πλατφόρμα ServiceOnLine και το νέο μοντέλο εξυπηρέτησης, επισκεπτόμενοι τους διαδικτυακούς τόπους:

www.astraservice.gr
www.serviceonline.gr
ή στο 210-6860000