Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων Schwarzkopf και η αξιοπιστία της μάρκας Palette συνδυάστηκαν ιδανικά και δημιούργησαν την Palette Salon Colors.

Το πρώτο ολοκληρωμένο σύστημα βαφής από την Palette που προσφέρει επαγγελματικό αποτέλεσμα, με ένταση, λάμψη και διάρκεια χρώματος!

Η Palette Salon Colors είναι μια μόνιμη κρέμα βαφή, με επαγγελματική σύνθεση χρωστικών πιγκμέντων, που προτείνουν οι ειδικοί των βαφών στην πασαρέλα. Εμπνευσμένη από τις ανάγκες υψηλών απαιτήσεων ενός top model, προσαρμόζεται στις καθημερινές ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας, για συναρπαστικό, έντονο και μεγάλης διάρκειας χρώμα.

Με την Palette Salon Colors μπορείτε να πετύχετε χρωματικό αποτέλεσμα υψηλής απόδοσης, για μαλλιά που δείχνουν υγιή με υπέροχη λάμψη. Απολαύστε για εβδομάδες την ένταση, την αξιοπιστία και τη διάρκεια του χρώματος και 100% κάλυψη των λευκών, όπως ακριβώς θα περιμένατε από μια μόνιμη κρέμα βαφή που έχει αναπτυχθεί από ειδικούς των βαφών της πασαρέλας!

Η Palette Salon Colors περιέχει ένα εύκολο στη χρήση μπουκάλι απλικατέρ που διασφαλίζει αξιόπιστη εφαρμογή στις ρίζες όπως επίσης ευκολία στα μήκη και στις άκρες, χωρίς να στάζει. Η δυναμωτική μαλακτική κρέμα λάμψης χαρίζει στην τρίχα βαθιά περιποίηση, αναδομώντας την εσωτερικά και περιβάλλοντάς την εξωτερικά με ένα προστατευτικό στρώμα.

Με 14 αποχρώσεις και μοντέρνα συσκευασία, για εύκολη εφαρμογή στο σπίτι και αποτέλεσμα που πραγματικά θα σας δικαιώσει, η Palette Salon Colors ήρθε για να κατακτήσει την αγορά.

Προτεινόμενη τιμή ραφιού: 6,25 ευρώ.