Το καλοκαίρι αλλάζει τους κανόνες του μακιγιάζ. Διάβασε παρακάτω τα καλοκαιρινά τρικ μακιγιάζ που πρέπει να ξέρεις για να είσαι πάντα κομψή!

Μια υγιής και φυσική λάμψη, το λεγόμενο «χρώμα» είναι τέλειο για το καλοκαίρι. Όταν όμως φτάσεις να δείχνεις σαν να ήρθες από την… Αφρική, τότε το όλο λουκ καταστρέφεται και εσύ δυστυχώς χάνεις την ηλιοκαμένη σου λάμψη.

Το μυστικό εδώ είναι να χρησιμοποιήσεις μπρόνζερ στα σημεία εκείνα που σε βλέπει ο ήλιος και θα έπαιρνες χρώμα όπως η μύτη, το πηγούνι, τα μάγουλα και όχι να καλύψεις όλο σου το πρόσωπο για να δείχνεις μαυρισμένη.

Βλεφαρίδες: Θέλεις βλέμμα που ξεσηκώνει χωρίς πολύ προσπάθεια; Τότε τώρα που έπιασαν οι ζέστες και δεν μπορείς να παστώνεσαι στη μάσκαρα δεν έχεις παρά να απλώσεις μια στρώση αδιάβροχης μάσκαρα σε φυσικό χρώμα στις βλεφαρίδες.

Θα δημιουργήσει ένα φυσικό wet λουκ στο βλέμμα σου χωρίς να φαίνεται ότι πέρασες μια ώρα μπροστά στον καθρέφτη για να βαφτείς.

Γύρισε τις βλεφαρίδες με το ψαλίδι ή με το κουτάλι αλά Μιράντα Κερ και αν δεν θέλεις να βάλεις διαφανή μάσκαρα, ρίξε λίγο νερό για wet και natural λουκ!

Υγρό eye lainer: Το υγρό άι-λάινερ είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα απλό eye lainer. Για να απλώσεις σωστά το υγρό σου eye lainer πάρε ένα ανοιχτόχρωμο μολύβι και ζωγράφισε την γραμμή πάνω από το βλέφαρο.

Στη συνέχεια, «πέρασε» από επάνω και σχημάτισε τη γραμμή με το υγρό eye lainer έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι πραγματικά τέλειο.

Μεγάλωσε το βλέμμα σου:
Για να «μεγαλώσεις» το βλέμμα σου, έχεις να κάνεις ένα και μόνο πράγμα: να επενδύσεις στο λευκό eye lainer που σου μεγαλώνει το μάτι και το κάνει να δείχνει ακόμη πιο εντυπωσιακό.

Το λευκό eye lainer σε στέρεη μορφή είναι ό,τι πρέπει για να δώσεις στα μάτια σου την προσοχή που χρειάζονται.

Πηγή: womenonly.gr