Το μυστικό της άψογης γραμμής των αστέρων του Χόλιγουντ βρίσκεται κρυμμένο στις πιο παράξενες δίαιτες.

Μακροβιοτική δίαιτα

Την ακολουθεί πιστά η Madonna. Πρόκειται για μία δίαιτα που εστιάζει στη χορτοφαγία. Τη δημιούργησε ένα ιάπωνας ερευνητής και περιλαμβάνει ημερησίως την κατανάλωση μίας ειδικής σούπας, σπόρων και ξηρών καρπών!

Η δίαιτα των πέντε παραγόντων

Πιστή οπαδός της η Eva Mendes η οποία διατηρεί τις καμπύλες της καταναλώνοντας πέντε υγιή γεύματα τη μέρα για έξι μέρες την εβδομάδας, με την έβδομη μέρα να είναι ελεύθερη για… παρασπονδίες.

Ολιστικό πρόγραμμα αποτοξίνωσης

Η Kate Moss, η Cate Blanchett αλλά και ο Ralph Fiennes ακολουθούν το διαιτολογικό πρόγραμμα των 21 ημερών αποτοξίνωσης του Dr Joshi.

Από το ημερήσιο διαιτολόγιο αποκλείεται το σιτάρι, η γλουτένη, τα γαλακτοκομικά, η ζάχαρη, το κόκκινο κρέας και φυσικά το αλκοόλ, η καφεΐνη και τα τσιγάρα.

Η δίαιτα των ζωνών

Αποτελεί επινόηση του Barry Sears και την έχουν λατρέψει η Renee Zellweger και ο Brad Pitt.

Η δίαιτα βοηθά να περιοριστούν τα επίπεδα των υδρογονανθράκων και αποκλείεται η κατανάλωση τροφών όπως τα κορεσμένα λίπη, οι επεξεργασμένες και τα υψηλά επίπεδα αλατιού.

Η δίαιτα των Hamptons

Ο Pescatore δημιούργησε τη συγκεκριμένη δίαιτα η οποία στοχεύει σε μία φυσική γλυκαιμική ισορροπία. Την ακολουθεί φανατικά η Sarah Jessica Parker.

Η δίαιτα της ωμοφαγίας

Η Demi Moore, η Tess Daly και η Alicia Silverstone προτιμούν να καταναλώνουν ωμές τροφές όπως είναι τα φρούτα, τα λαχανικά, οι ξηροί καρποί και οι σπόροι.

Πηγή: myself.gr