Μέσα σε 15 λεπτά μόνο και με ελάχιστα υλικά, μπορείτε να φτιάξετε μια απολαυστική και χορταστική μακαρονάδα που θα αφήσει τους καλεσμένους σας απόλυτα ικανοποιημένους.

Υλικά:

500 γραμμ. ταλιολίνι
1/4 φλιτζ. ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο σπασμένες
250 γραμμ. καβουρμά ψιλοκομμένο
500 γραμμ. ντομάτες τριμμένες
2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
Ξερή μυζήθρα για το σερβίρισμα

Εκτέλεση:

1.Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε τον καβουρμά και το σκόρδο και σοτάρουμε για 2΄-3΄. Ρίχνουμε τις ντομάτες και σιγοβράζουμε για 10΄. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το μαϊντανό.

2.Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό. Όπως στάζουν, τα ρίχνουμε στη σάλτσα και τα βράζουμε για 1΄-2΄ σε δυνατή φωτιά.

3.Αν είναι στεγνά, προσθέτουμε λίγο νερό από αυτό που έβρασαν τα ζυμαρικά και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε τη μυζήθρα, ανακατεύουμε και σερβίρουμε αμέσως.

Μερίδες: 5
Χρόνος Προετοιμασίας: 5 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος: 10 λεπτά

(Πηγή φωτογραφίας: argiro.gr)