Το νέο Travel Kit της YOUTH LAB. αποτελείται από μια εύχρηστη συσκευασία 4 προϊόντων προσώπου σε μεγέθη γνωριμίας των 20 και 35ml, που περιέχει τα best sellers του brand. Ιδανική συσκευασία για ολιγοήμερα ταξίδια, για το γυμναστήριο και για την τσάντα κάθε γυναίκας. Περιέχει τζελ καθαρισμού, μάσκα καθαρισμού και λάμψης, πολυδραστική καλυπτική κρέμα με SPF 30 και ενυδατική κρέμα οξυγόνωσης, όλα σε μια διάφανη πρακτική συσκευασία. Ιδανικό σετ για την περιποίηση του κανονικού / ξηρού δέρματος. Πιο συγκεκριμένα, το Travel Kit της YOUTH LAB. περιέχει τα:

  • Daily Cleanser Normal / Dry Skin 35ml αφρώδες τζελ καθαρισμού που αφαιρεί αποτελεσματικά το μακιγιάζ και τους ρύπους, χωρίς να διαταράσσει τα φυσικά επίπεδα υγρασίας του δέρματος, επαναφέρει τη λάμψη και φωτεινότητα και ενυδατώνει άμεσα.
  • Cleansing Radiance Mask All Skin Types 20ml μάσκα καθαρισμού με σμηγματορυθμιστική και αναζωογονητική δράση, που συσφίγγει τους διεσταλμένους πόρους και ομαλοποιεί την υφή και όψη της επιδερμίδας, εξασφαλίζοντας ιδανική ισορροπία ενυδάτωσης και ρύθμισης της λιπαρότητας.
  • CC Complete Cream SPF 30 Normal /Dry Skin 20ml καλυπτική σύνθεση ολικής αναδόμησης που ενυδατώνει σε βάθος και καλύπτει τις ατέλειες του δέρματος, χαρίζοντας ομοιόμορφη όψη και νεανική λάμψη, ενώ προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες, τη UVA, UVB και IR υπέρυθρη ακτινοβολία.
  • Οxygen Moisture Cream Normal Skin 20ml ενυδατική κρέμα πρόληψης με αντιοξειδωτική δράση, για μακράς διάρκειας ενυδάτωση, οξυγόνωση και αναζωογόνηση του δέρματος.

rasdgahs2 Διανομή/Τιμή Το Travel Kit της YOUTH LAB. διατίθεται στην τιμή των 18 ευρώ. Θα τo βρείτε σε φαρμακεία, επιλεγμένα σημεία πώλησης και στο e-shop www.youthlab.com.

Λίγα λόγια για τα YOUTH LAB.

  • Τα ΥOUTH LAB.  είναι ελληνική σειρά δερμοκαλλυντικών προϊόντων, που κυκλοφόρησαν στις αρχές του 2013 από εταιρεία με 22ετη εμπειρία στο χώρο της Ιατρικής-Αισθητικής.
  • Όλα τα προϊόντα ΥΟUTH LAB είναι προηγμένες φόρμουλες από φυσικά, φυτικά και βιο-τεχνολογικά συστατικά, που επιτυγχάνουν τη σταδιακή αποδέσμευση των δραστικών ουσιών, με στόχο να ενεργοποιήσουν τις μεταβολικές λειτουργίες της ζωντανής στοιβάδας της επιδερμίδας, προκειμένου να προάγουν το σταδιακό «χτίσιμο» της νεότητας του δέρματος!
  • Tα προϊόντα YOUTH LAB. έχουν ήδη αποσπάσει σημαντικές διακρίσεις για τη σχεδιαστική τους αρτιότητα, όπως το βραβείο Red Dot Award «Communication Design 2013»  και το ελληνικό βραβείο Ermis Silver Award 2013, ενώ διακρίθηκαν στα Vita Awards 2013 του περιοδικού Vita ως καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη ελληνική εταιρεία. Επίσης, η πολυδραστική κρέμα CC Complete Cream SPF30 επιλέχθηκε ως προϊόν της χρονιάς στην κατηγορία CC Creams στα Vita Awards 2014 του περιοδικού Vita | Mάρτιος 2015.
  • Η πιο πρόσφατη διάκριση είναι το εξαγωγικό βραβείο Greek Exports Awards 2015 στην κατηγορία «Top Export Packaging», που διοργάνωσε η Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών σε συνεργασία με το επενδυτικό οικονομικό περιοδικό ΧΡΗΜΑ, αναγνωρίζοντας ότι τα YOUTH LAB. πληρούν όλα τα προαπαιτούμενα για αποτελεσματική διείσδυση στις διεθνής αγορές, καθώς ενσωματώνουν την υψηλή αισθητική και μια μοναδική φιλοσοφία δράσης των προϊόντων.
  • Η συλλογή YOUTH LAB. απαρτίζεται από 20 δερματολογικά ελεγμένα προϊόντα, κατάλληλα για κάθε τύπο δέρματος, που χωρίζονται στις εξής κατηγορίες: Kαθαριστικά προσώπου, Mάσκες, Eνυδατικά προσώπου, Aντιγηραντικές συνθέσεις, Φροντίδα σώματος και Αντιηλιακά, προσώπου και σώματος.

rasdgahs1