Κατά τη διάρκεια της ημέρας, η επιδερμίδα χάνει πολύτιμα θρεπτικά συστατικά και αφυδατώνεται. Tο Fa έκλεισε μέσα στη σειρά Nutriskin όλα τα μυστικά της ενυδάτωσης και της περιποίησης του σώματος μετατρέποντας την καθημερινότητά μας σε πολυτελή απόλαυση!

Οι υψηλής απόδοσης φόρμουλες των προϊόντων της σειράς είναι εμπλουτισμένες με 7 περιποιητικές θρεπτικές ουσίες – ένα μοναδικό συνδυασμό από βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία και περιποιητικά έλαια που ενυδατώνουν και περιποιούνται σε βάθος την επιδερμίδα!

Το ολοκληρωμένο σύστημα περιποίησης και προστασίας Fa Nutriskin που καλύπτει όλες τις κατηγορίες περιποίησης σώματος: Αφρόλουτρα – Αφροντούς, σαπούνια, υγρά κρεμοσάπουνα, αποσμητικά σε spray και roll-on καθώς και γαλάκτωμα σώματος.

Αφρόλουτρα – Αφροντούς: Ο μοναδικός συνδυασμός των 7 περιποιητικών θρεπτικών συστατικών και η πλούσια κρεμώδης υφή των προϊόντων μετατρέπουν το καθημερινό ντους ή το μπάνιο σε αξέχαστη εμπειρία περιποίησης και απόλαυσης!!! Τα φυσικά δροσερά αρώματα αναζωογονούν το σώμα χαρίζοντας στο δέρμα μια μοναδική αίσθηση φρεσκάδας, απαλότητας και βαθιάς ενυδάτωσης!

Υγρά Κρεμοσάπουνα: Η απαλή κρεμώδης σύνθεσή τους και τα φυσικά αρώματα φρεσκάδας που περιέχουν, καθαρίζουν τα χέρια μας ενώ αφήνουν στο δέρμα μια αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας.

Τα νέα Αποσμητικά Fa Nutriskin σε μορφή Spray και Roll-on προσφέρουν 48ωρη προστασία κατά της εφίδρωσης και της σωματικής οσμής αφήνοντας την επιδερμίδα στεγνή, απαλή και προστατευμένη! Η απαλή τους σύνθεση είναι φιλική προς το δέρμα και περιέχει 7 περιποιητικά θρεπτικά συστατικά.

Τέλος, το Γαλάκτωμα Σώματος Fa Nutriskin ολοκληρώνει την περιποίηση και προστασία του σώματος. Η προηγμένη φόρμουλα, είναι απόλυτα συμβατή με το δέρμα και απορροφάται γρήγορα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας ενώ οι 7 περιποιητικές θρεπτικές ουσίες που περιέχει εξασφαλίζουν 48ωρη ενυδάτωση στην επιδερμίδα, αφήνοντας το δέρμα λείο και απαλό.