Βάλτε στα γλυκά σας σαντιγί, την οποία θα έχετε φτιάξει εσείς οι ίδιες!
Υλικά:
500γρ. κρέμα γάλακτος
30 γρ. ζάχαρη άχνη
Εκτέλεση:
Βάζετε την κρέμα και το μπολ όπου θα χτυπηθεί η σαντιγί για 15 λεπτά στην κατάψυξη να κρυώσουν.Χτυπάτε την κρέμα γάλακτος με μίξερ στη γρήγορη ταχύτητα για 2 1/2 λεπτά και όταν αρχίζει να πήζει, πασπαλίζετε από πάνω την άχνη, συνεχίζοντας το χτύπημα.
Σταματάτε το χτύπημα με το που πήξει γιατί αλλιώς η σαντιγί θα κόψει και θα κάτσει.
Πηγή: sidages.gr