Για να διατηρηθεί το φρέσκο ψάρι:
– Το καθαρίζουμε
– Το πλένουμε κάτω από τη βρύση
– Το στεγνώνουμε
– Το τυλίγουμε σε αλουμινόχαρτο
– Το βάζουμε στο ψυγείο και θα διατηρηθεί για 3 μέρες.
Υπάρχει κι άλλος τρόπος:
– Λιώνουμε 2 κομμάτια ζάχαρη σε μισό λίτρο ξύδι και βουτάμε μέσα ένα πανί
– Ψεκάζουμε το πανί με χοντρό αλάτι
– Τυλίγουμε το ψάρι με το πανί
– Βάζουμε στο ψυγείο και θα διατηρηθεί για 3 μέρες
Πηγή: meacolpa.blogspot.com