To ζηλευτό χρώμα που αφήνει πίσω του ο ήλιος είναι πλέον εφικτό και χωρίς αυτόν. Ποιος είπε ότι χρειάζεστε τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου ή του σολάριουμ για να αποκτήσετε υπέροχο και σέξι μπρονζέ χρώμα;

Πριν βγείτε στις παραλίες και πριν βάλετε τα πρώτα καλοκαιρινά της σεζόν, επιδοθείτε στο «σπορ» του self-tanning. Ακίνδυνο και αποτελεσματικό, χαρίζει τροπικό μαύρισμα. Χρειάζεται όμως προσοχή και προετοιμασία.

Πριν χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε προϊόν self-tanning, κάντε αποτρίχωση. Εφαρμόστε το μετά το ντους και σε στεγνή επιδερμίδα την οποία έχετε απολεπίσει προηγουμένως. Φορέστε γάντια. Απλώνετε προσεκτικά με ανοδικές κινήσεις, ξεκινώντας από τα πόδια. Αφήστε την πλάτη τελευταία. Αν είναι η πρώτη φορά που κάνετε self-tanning επιλέξτε ένα προϊόν σε μορφή λοσιόν ή τζελ για να αποφύγετε τα αντιαισθητικά «μπαλώματα».

Σημεία-παγίδες
• Πλάτη: Ακόμη και αν η ευλυγισία σας συγκρίνεται με εκείνη πρωταθλήτριας της ρυθμικής, καλό θα ήταν για την επάλειψη του συγκεκριμένου σημείου να ζητήσετε βοήθεια από κάποια φίλη.
• «Αόρατες» ζώνες: Μην ξεχάσετε τα σημεία που δεν βλέπουμε εμείς αλλά βλέπουν όλοι οι υπόλοιποι. Πα αυτό το λόγο μην αφήνετε «παραπονεμένες» περιοχές του σώματος όπως οι μασχάλες, ο λαιμός, τα πλευρά, η εσωτερική πλευρά των χεριών και η κάτω πλευρά του στήθους.
• Πρόσωπο: Το μαύρισμα, και 6η το υπερβολικό, αγριεύει το πρόσωπο. Αποφύγετε τα προϊόντα self-tanning στο πρόσωπο και προτιμήστε bronze πούδρες που προσδίδουν φυσική λάμψη στο πρόσωπο. Μια καλή λύση είναι και τα μαντιλάκια αυτομαυρίσματος.

Πηγή: myworld