Υλικά
1 συκωταριά αρνίσια
1 κρεμμύδι ξερό
1 σφηνάκι κονιάκ
αλάτι
πιπέρι
ρίγανη
δεντρολίβανο
1 ποτηράκι του κρασιού λάδι
χυμό από 1 λεμόνι
1 κ.γλ. μουστάρδα
Εκτέλεση
Σε κατσαρόλα ρίχνουμε το λάδι και το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και τσιγαρίζουμε ελαφρά. Προσθέτουμε τη συκωταριά κομμένη σε μικρά κομμάτια. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, 1 κ.γλ. δεντρολίβανο. Ρίχνουμε το κονιάκ, το χυμό ενός λεμονιού που έχουμε ανακατέψει με 1 κ.γλ. μουστάρδα και αφήνουμε το φαγητό σε σιγανή φωτιά μέχρι να μείνει με το λάδι του.
Πηγή: argiro.gr