Ανακατεύουμε καλά το λάδι, το μούστο και τη ζάχαρη, ρίχνουμε κανέλα και γαρίφαλο τριμμένο, και τη σόδα διαλυμένη στο χυμό λεμονιού. Βάζουμε το μπέικιν στο αλεύρι και το προσθέτουμε σιγά – σιγά. Ζυμώνουμε και πλάθουμε τα μουστοκούλουρα και τα βάζουμε στο φούρνο να ψηθούν.
Υλικά
2 φλιτζάνια μούστο ή πετιμέζι
3 φλιτζάνια λάδι
2 κουταλάκια σόδα
2 κουταλάκια μπέικιν
αλεύρι όσο πάρει
κανέλα, γαρίφαλο
11/2 φλιτζάνι ζάχαρη άχνη
λίγο χυμό λεμονιού
Πηγή: trome