Μια νέα έρευνα από την Αγγλία έρχεται να καταδείξει τις συνήθειες των γυναικών, όσον αφορά τα ρούχα τους. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας οι γυναίκες έχουν περίπου 22 κομμάτια στην ντουλάπα τους, τα οποία δε φορούν, αλλά δε θέλουν να πετάξουν. «Δεν έχω τι να βάλω», γκρινιάζουν συνήθως οι γυναίκες, αλλά όχι μόνο έχουν, αλλά κρατάνε και αχρείαστα κομμάτια στην ντουλάπα τους!

Ως επί το πλείστον, οι λόγοι που αγοράζουν οι γυναίκες ρούχα και αξεσουάρ, τα οποία μετά δε θέλουν να βλέπουν, είναι λόγω ματαιοδοξίας. Με άλλα λόγια, αγοράζουν ένα κομμάτι λόγω του γνωστού σχεδιαστή και της φίρμας του, ωστόσο μετά το μετανιώνουν. Επιπλέον, το 45% των ερωτηθέντων απάντησε ότι οι αγορές «στο πόδι» είναι ο λόγος που τα ρούχα τους τα… τρώει ο σκόρος. Οι λόγοι που οι γυναίκες κρατάνε τα αντικείμενα αυτά είναι διότι νοιώθουν ενοχές που σπατάλησαν τα λεφτά τους, ενώ το 41% θέλει να χάσει βάρος, ώστε να χωρέσει σε αυτά. Επιπρόσθετα, το 17% των γυναικών φυλάει τα ρούχα, με την ελπίδα ότι θα επιστρέψουν στη μόδα.

Εάν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα κομμάτια που «κάθονται» στην ντουλάπα, το 88% των γυναικών έχουν τουλάχιστον ένα αφόρετο τζιν που δεν θέλουν να αποχωριστούν, ενώ μια στις πέντε γυναίκες φυλάει ένα ζευγάρι παπούτσια. Φυσικά, όλες οι γυναίκες έχουν από ένα μπλουζάκι που δεν πρόκειται να πετάξουν.