Η Authentic Beauty Concept παρουσιάζει το Glow Spray Serum, μία νέα προσθήκη στην διακεκριμένη σειρά προϊόντων του brand για την  περιποίηση των μαλλιών. Αυτό το καινοτόμο serum αποτελεί απόδειξη της προσήλωσης του brand στο συνδυασμό της αγνότητας και της δραστικότητας των φυσικών συστατικών με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, με βασικό στόχο να προσφέρει μία μοναδική εμπειρία. Το προϊόν αυτό είναι σχεδιασμένο για όσους εκτιμούν όχι μόνο την ομορφιά των μαλλιών αλλά ενδιαφέρονται και για το περιβάλλον και ενσαρκώνουν την φιλοσοφία «εκεί που η φύση συναντά την επιστήμη». 

Κομψότητα για κάθε εποχή του χρόνου

Καλοκαίρι σημαίνει διασκέδαση, ήλιος και περιπέτειες, αλλά όλα αυτά μπορεί να επιβαρύνουν τα βαμμένα μαλλιά. Από τις σκληρές ακτίνες του ήλιου μέχρι και το χλώριο από τις βουτιές στις πισίνες, τα μαλλιά χάνουν την ζωντάνια στο χρώμα τους. Ωστόσο, το νέο Glow Spray Serum γίνεται ο σύμμαχος των μαλλιών σας, διασφαλίζοντας ότι το χρώμα σας θα παραμένει λαμπερό και τα μαλλιά σας φωτεινά. 

Κατανοώντας ότι η πραγματική ομορφιά δεν έχει συγκεκριμένη εποχή, το Glow Spray Serum παρέχει προστασία του χρώματος και της λάμψης όλο τον χρόνο. Η σύνθεσή  του είναι μια απάντηση στις στοιχειώδεις προκλήσεις που προκύπτουν με την αλλαγή των εποχών.

Ένα ξεχωριστό χαρακτηριστικό του Glow Spray Serum είναι το Booster προστασίας από την υπεριώδη ακτινοβολία. Ενώ προστατεύει τα μαλλιά από τις επιβλαβείς συνέπειες της έκθεσης στην υπεριώδη ακτινοβολία, αυτό το συστατικό ενισχύει επίσης τη φυσική λάμψη των μαλλιών, γεγονός που το καθιστά ανεκτίμητης αξίας για τη διατήρηση της υγιούς όψης των μαλλιών και της ζωντάνιας του χρώματος καθ’ όλη την διάρκεια του έτους.

Το Glow Spray Serum προσφέρει, ακόμα, προστασία από την θερμότητα μέχρι και τους 230°C, δημιουργώντας πιο ανθεκτικά και υγιή μαλλιά σε κάθε styling.

Βασικά Συστατικά: Κόκκινη Άλγη και Ζυμωμένο Νερό Ανοιχτής Θάλασσας

Το Glow Spray Serum αντλεί τη δύναμη του από την πρωτοποριακή του σύνθεση, η οποία περιλαμβάνει επίσης συστατικά που έχουν αναπτυχθεί στο εργαστήριο. Αυτή

η πρωτοποριακή προσέγγιση αποτελεί το επιστέγασμα της προσήλωσης του brand στις βιώσιμες, ηθικές λύσεις ομορφιάς. Η χρήση συστατικών που καλλιεργούνται στο εργαστήριο μειώνει την κατάχρηση των φυσικών πόρων, μέσω της υιοθέτησης μιας περιβαλλοντικά υπεύθυνης προσέγγισης στην ομορφιά. Τα συστατικά αυτά καλλιεργούνται με έμφαση στην ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων για το περιβάλλον. Το ελεγχόμενο περιβάλλον της εργαστηριακής παραγωγής εξασφαλίζει υψηλό επίπεδο καθαρότητας και ομοιομορφίας των συστατικών.

Το Glow Spray Serum οφείλει την αξιοσημείωτη αποτελεσματικότητά του σε μια μοναδική σύνθεση με δύο πρωτοποριακά συστατικά, την Κόκκινη Άλγη και το Ζυμωμένο Νερό Ανοικτής Θάλασσας.

Κόκκινη Άλγη: Αυτό το μοναδικό εκχύλισμα είναι γνωστό για τις προστατευτικές του ιδιότητες, ιδιαίτερα έναντι των περιβαλλοντικών παραγόντων που μπορούν να οδηγήσουν στο ξεθώριασμα και τη φθορά του χρώματος των μαλλιών. Θρέφει και αναζωογονεί τα μαλλιά, αποκαθιστώντας τη φυσική τους λάμψη και ζωντάνια.

Ζυμωμένο Νερό Ανοικτής Θάλασσας: Προερχόμενο από τα βάθη του ωκεανού, αυτό το συστατικό είναι πλούσιο σε μέταλλα και θρεπτικά συστατικά. Ενυδατώνει και ενισχύει τις ίνες της τρίχας, εξασφαλίζοντας υγεία και ανθεκτικότητα που διαρκούν.

Ανάλαφρη υφή για εύκολη εφαρμογή

Εκείνο που ξεχωρίζει στο Glow Spray Serum είναι η εξαιρετικά ανάλαφρη υφή του, ένα χαρακτηριστικό που δημιουργήθηκε για να εξασφαλίσει ότι το serum ψεκάζεται στα μαλλιά σαν ένα αιθέριο άγγιγμα. Αυτή η ανάλαφρη υφή εξασφαλίζει ότι το serum τυλίγει τα μαλλιά χωρίς να τα βαραίνει, καθιστώντας τo τέλειο για καθημερινή χρήση.   Κατά την εφαρμογή του, ενσωματώνεται εύκολα στο εσωτερικό της τρίχας χωρίς να αφήνει κατάλοιπα, παρά λάμψη και απαλότητα. Μοιάζει με ένα απαλό, αναζωογονητικό αεράκι που δίνει ζωή στο χρώμα των μαλλιών σας, χαρίζοντας τους ζωντάνια και απαλότητα.   

Ένα αρωματικό ταξίδι

Η εφαρμογή του Glow Spray Serum δεν προσφέρει μόνο περιποίηση στα μαλλιά σας, αλλά χαρίζει ένα απολαυστικό και σαγηνευτικό άρωμα. Η αισθησιακή αρωματική υπογραφή του ξεκινάει με τις γλυκές, γήινες νότες του χουρμά, αναμειγμένες με την απαλή γεύση της κανέλας, δημιουργώντας μια φιλόξενη ζεστασιά. Σταδιακά αναδύονται αρώματα από milky woods, μίγμα βανίλιας και πολυτελή φασόλια Tonka, προσφέροντας μια εξαιρετικά γλυκιά και ιδιαίτερη αίσθηση που μετατρέπει την ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών σε μια στιγμή απόλυτης απόλαυσης. Αυτός ο μοναδικός συνδυασμός αρωμάτων διασφαλίζει  ότι κάθε εφαρμογή του δεν αποτελεί απλώς ένα βήμα στην ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών αλλά μία συναρπαστική εμπειρία που καταπραΰνει και αναζωογονεί τις αισθήσεις. 

Υιοθετήστε την απόλυτη εμπειρία περιποίησης μαλλιών

Η Authentic Beauty Concept σας προσκαλεί να γνωρίσετε το Glow Spray Serum, ένα προϊόν στο οποίο η τέχνη των φυσικών συστατικών συναντά την επιστήμη της περιποίησης των μαλλιών σε μία πολυτελή εμπειρία των αισθήσεων. Το Glow Spray Serum υπόσχεται να μεταμορφώσει τον τρόπο που περιποιείστε τα βαμμένα μαλλιά σας, χαρίζοντας  ένα μείγμα θρέψης, προστασίας και απολαυστικού αρώματος που θα σας συντροφεύει κάθε μέρα, για όλο το χρόνο. 

Μινιμαλιστική κομψότητα στη συσκευασία

Συσκευασμένο μέσα σε ένα κομψό, γυάλινο μπουκάλι, το Glow Spray Serum αποτελεί ένα πρότυπο μινιμαλιστικού σχεδιασμού. Η συσκευασία του αντικατοπτρίζει μία εκλεπτυσμένη αισθητική, που απευθύνεται σε όσους εκτιμούν την ομορφιά στην απλότητα. Οι καθαρές γραμμές και η διακριτική κομψότητα του μπουκαλιού όχι μόνο συμπληρώνουν την πολυτελή ουσία του serum αλλά μετατρέπουν την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών σε μια στιγμή απόλυτης απόλαυσης. Η προσήλωση της Authentic Beauty Concept στον συνδυασμό της λειτουργικότητας με το στυλ αποδεικνύεται σε αυτό το σχέδιο, καθιστώντας το Glow Spray Serum μια ξεχωριστή προσθήκη σε κάθε σειρά προϊόντων ομορφιάς.

Διαθεσιμότητα

Από 1η Ιουνίου 2024, τα κομμωτήρια της Authentic Beauty Concept παρουσιάζουν το Glow Spray Serum ως μία επέκταση της σειράς «Glow» για βαμμένα μαλλιά, στα πλαίσια της νέας υπηρεσίας Beauty Inside-Out. Το προϊόν προσφέρεται και ως προϊόν λιανικής, δίνοντας στις πελάτισσες την ευκαιρία να μεταφέρουν την επαγγελματική περιποίηση του κομμωτηρίου και στο σπίτι τους.

Η Authentic Beauty Concept είναι ένα ολιστικό, premium brand που συν-δημιουργήθηκε στα πλαίσια μιας συλλογικής προσπάθειας κομμωτών να δημιουργήσουν ένα νέο μονοπάτι προς την αυθεντική ομορφιά – το #authenticbeautymovement είναι μια κοινότητα που πιστεύει στις ίδιες, κοινές αξίες.

ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ Online και Digital:

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη δέσμευση του brand ως προς την βιωσιμότητα, εξερευνήστε την ιστοσελίδα AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT: authenticbeautyconcept.com.

Μπορείτε, επίσης, να εγγραφείτε και να συνδεθείτε με την κοινότητα AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT online μέσω του @authenticbeautyconcept και @authenticbeautyconceptgr στο Instagram, το Facebook και το YouTube και το #authenticbeautymovement hashtag.