Τα πρώτα κατεψυγμένα προϊόντα εμφανίστηκαν στην αγορά τη δεκαετία του 1920. Ο Κλάρες Μπέρντσι έκλεψε την ιδέα το 1912, σ’ ένα ταξίδι του στο Λαμπραντόρ, βλέποντας τους κατοίκους να διατηρούν τα ψάρια τους στον πάγο.
Τα πρώτα κατεψυγμένα προϊόντα εμφανίστηκαν στην αγορά τη δεκαετία του 1920. Ο Κλάρες Μπέρντσι έκλεψε την ιδέα το 1912, σ’ ένα ταξίδι του στο Λαμπραντόρ, βλέποντας τους κατοίκους να διατηρούν τα ψάρια τους στον πάγο.