Μια γυναίκα από το Βανκούβερ, με το όνομα Λουτσία, αποκάλυψε την απόλυτα άβολη θέση στην οποία βρέθηκε σε ένα αεροδρόμιο του Καναδά όταν η ασφάλεια μπέρδεψε το Power bank της με ερωτικό βοήθημα.

Όπως αποκαλύπτει η ίδια, στην αρχή η ασφάλεια αρχικά πήρε στην άκρη την τσάντα της αναφέροντας υποψία μαχαιριού. Αλλά τα πράγματα πήραν μια περίεργη τροπή όταν στη συνέχεια ρωτούσαν αν κουβαλούσε μια ένα ερωτικό βοήθημα ή ερωτικό παιχνίδι. Η ίδια μην έχοντας ιδέα σε τι αναφέρονταν άρχισε να κοκκινίζει μέχρι που μια πιο προσεκτική ματιά ανακάλυψε την πηγή της σύγχυσης που δεν ήταν άλλη από το Diablo 3 soul stone power bank της.

Η αντισυμβατική σχεδίαση του power bank είναι εμπνευσμένη από το Diablo 3 Soulstone. Η ανάρτηση έγινε σύντομα viral στο X και συγκέντρωσε μια σειρά από αντιδράσεις από χρήστες του διαδικτύου.

Ένας χρήστης αστειεύτηκε λέγοντας: “Το άτομο που έκανε την ερώτηση ήλπιζε ότι θα το παραδεχόσασταν ότι έχετε μαχαίρι, ώστε να μην χρειάζεται να κάνει την επόμενη ερώτηση.”

Ένας άλλος χρήστης σχολίασε, “Γεια, είχα ένα παρόμοιο περιστατικό με αυτό το power bank στο αεροδρόμιο. Με τράβηξαν στην άκρη και μου είπαν “Τι είναι αυτό, φαίνεται περίεργο”.

“Ξέρω ότι δεν πρέπει να γελάσω με αυτό, αλλά θεέ μου, πολύ επικό. Είμαι στεναχωρημένος για σένα”, έγραψε κάποιος άλλος με την ίδια εν τέλει να αποκαλύπτει ότι παρά την ντροπή της στιγμής, τώρα διηγείται την ιστορία με χιούμορ.