Η Disney μπορεί να είναι το πιο μαγικό μέρος στη Γη για πολλούς ανθρώπους, αλλά κάποιοι μάλλον νομίζουν ότι αυτή η μαγεία είναι… κυριολεκτική!

Κάποιος στο TikTok έθεσε την εξής ερώτηση: «Ποιο είναι το πιο ανόητο/παράξενο πράγμα που σας έκανε ένας πελάτης ενώ εργαζόσασταν στη Disney;» και μια γυναίκα απάντησε λέγοντας ότι πρόκειται για μια «100% αληθινή» ιστορία που θα μοιραζόταν.

Ένα ζευγάρι, λοιπόν, που είχε πάει στη Disney στο Ορλάντο, έκανε check in αλλά μετά από αρκετές ώρες πήγε στη ρεσεψιόν και ανέφερε ότι οι βαλίτσες δεν είχαν φτάσει ακόμα στο δωμάτιό τους παρά το γεγονός ότι «χρησιμοποιούσαν την υπηρεσία Magical Express της Disney». Το Magical Express ήταν η μεταφορά με λεωφορείο μεταξύ Walt Disney World Resort Hotels και του Αεροδρομίου του Orlando, μία υπηρεσία που διακόπηκε στα τέλη του 2021.

Αφού προσπάθησαν να εντοπίσουν τις αποσκευές και δεν κατάφεραν να τις βρουν πουθενά στο σύστημα, οι υπάλληλοι του θερέτρου ρώτησαν τους επισκέπτες πού άφησαν τις αποσκευές τους. Και η απάντηση τούς προκάλεσε σοκ.

«Μας είπαν ότι το άφησαν στην μπροστινή βεράντα του σπιτιού τους, επειδή νόμιζαν ότι η υπηρεσία ήταν “μαγική” και ότι θα έρθουν να το πάρουν και να το πάνε στο δωμάτιό τους», είπε η πρώην υπάλληλος. «Σαν να υπάρχει ένα μαγικό λεωφορείο που κάνει τον γύρο του κόσμου και απλώς παίρνει τις αποσκευές των ανθρώπων και τις στέλνει στο Disney World», πρόσθεσε.

Οι άνθρωποι στα σχόλια δεν μπορούσαν να το πιστέψουν, όμως η υπάλληλος τους διαβεβαίωσε ότι επρόκειτο για μια πέρα για πέρα αληθινή ιστορία που είχε αφήσει και τους ίδιους άφωνους.

«Δεν μπορώ καν να πιστέψω ότι κατάφεραν να βρουν το δρόμο τους από το σπίτι στο αεροδρόμιο», σχολίασε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Πραγματικά δεν καταλαβαίνω πώς μερικοί άνθρωποι τα καταφέρνουν μέχρι τώρα με τόσο λίγη σκέψη».

Ένας άλλος πρώην υπάλληλος της Disney σημείωσε ότι αυτό το περιστατικό συμβαίνει αρκετά συχνά. «Ως πρώην διευθυντής της ρεσεψιόν του θέρετρου… αυτό το 100% αληθινό συμβάν δεν είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό. Αυτοί οι άνθρωποι υπάρχουν», έγραψε ο χρήστης.